Johtavan sosiaalityöntekijän virka - Pohjois-Satakunnan peruspalvelu-liikelaitoskuntayhtymä

Johtavan sosiaalityöntekijän virka

PoSan perhe- ja aikuispalveluissa on uudelleen haettavana

JOHTAVAN SOSIAALITYÖNTEKIJÄN VIRKA perhesosiaalityöhön

Pääasiallinen tehtäväsi on perhesosiaalityön ja lastensuojelun henkilöstön ammatillinen tuki. Olet työnjohto- ja esimies vastuussa lastensuojelussa ja perhesosiaalityössä sekä perhetyön osalta. Tehtävääsi kuuluu johtavan viranhaltijan päätöksenteko ja tarvittava asiakastyön osuus.

Tehtävissä työskentelet koko PoSan alueella, mutta ensisijainen työpisteesi sijaitsee Kankaanpäässä. Oman auton käyttö on välttämätön.

Kelpoisuusvaatimuksena johtavan sosiaalityöntekijän virkaan on lain sosiaalihuollon ammattihenkilöistä § 7 mukainen sosiaalityöntekijän tutkinto.

Edellytämme laaja-alaista kokemusta lastensuojelusta ja perhesosiaalityöstä sekä hyviä yhteistyö- ja verkostotaitoja ja kykyä itsenäiseen ja aktiiviseen työotteeseen. Eduksi katsomme aiemman kokemuksesi esimiestyöstä ja olet kiinnostunut kehittämään esimiestaitojasi.

Tehtäväkohtainen palkka on 3800 €/kk. Viran täytössä noudatamme kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Ennen työtehtävän vastaanottamista esitä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastasi valintapäätöksessä todetun määräajan puitteissa sekä rikosrekisteriote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi (504/2002).

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen sähköisesti kuntarekry.fi-palvelun kautta. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä. Aiemmin virkaa hakeneet otetaan huomioon valintaa tehtäessä.
Hakuaika päättyy 1.7.2019 klo 12.

Lisätietoja

http://www.eposa.fi

Lisätietoja antavat vt. perhe- ja aikuispalvelujohtaja Anne Vanhatalo, puh. 044 577 2562 tai sosiaalipalvelupäällikkö Anna Isoviita puh. 044 577 2746, etunimi.sukunimi@eposa.fi.

PoSa perhe- ja aikuispalvelut
Osoite: Kankaanpää

Pohjois-Satakunnan peruspalvelukuntayhtymä PoSa hoitaa Honkajoen, Jämijärven, Kankaanpään, Karvian, Pomarkun ja Siikaisten sosiaali- ja perusterveydenhuollon palvelut lasten päivähoitoa lukuun ottamatta. Alueen väestömäärä on noin 22000 henkeä ja PoSan palveluksessa on noin 600 henkilöä. Olemme savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan