Johtavan sosiaalityöntekijän virka

Etsimme innostavaa ja kehittämishaluista johtavaa sosiaalityöntekijää vakituiseen virkaan 1.1.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Johtava sosiaalityöntekijä vastaa Someron kaupungin sosiaalityön palvelukokonaisuudesta sekä niihin liittyvistä esimiestehtävistä. Johtavan sosiaalityöntekijän vastuualueeseen kuuluvat sosiaalipalveluiden ja sote-integraation sekä monitoimijaisten ja asiakaslähtöisten asiakasprosessien kehittäminen, henkilöstön tukeminen asiakastyössä etenkin vaikeimmissa sosiaalityön asiantuntemusta vaativissa asiakastyön tilanteissa ja lastensuojelulain johtavana viranhaltijana toimiminen. Johtava sosiaalityöntekijä toimii tarvittaessa systeemisen lastensuojelun toimintamallissa konsultoivana sosiaalityöntekijänä. Toimenkuva on laaja ja edellyttää vankkaa kokemusta sosiaalityön eri osa-alueilta, intoa ja halukkuutta kehittää ja kokeilla uutta moniammatillisella ja/tai verkostomaisella työotteella sekä johtamiskokemusta. Luemme eduksi monipuolisen työkokemuksen sosiaali - ja terveydenhuollon tehtävistä, muutosjohtamiskokemuksen sekä arvostamme erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Työn tueksi tarjoamme koulutus- ja kehittämismyönteisen sekä ammatilliseen kehittymiseen tukevan toimintakulttuurin, mukavat kollegat ja työnohjauksen. Mahdollisuus on myös etätyöskentelyyn.

Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 mukainen pätevyys (laillistettu sosiaalityöntekijä), alan tuntemus ja riittävä johtamistaito. Edellytämme Valvira-rekisteröintiä ja tartuntatautilain (48§) mukaista rokotussuojaa.

Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä soveltuvuuslausunto terveydentilastaan. Lisäksi valitun tulee esittää ennen viran vastaanottamista lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Viran täyttämisessä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Työhaastattelut järjestetään 18.12.2020.

Hakemukset on jätettävä viimeistään 15.12.2020 klo 15.00 mennessä Kuntarekry-palveluun osoitteessa www.kuntarekry.fi tai toimitettava Someron Perusturvatoimistoon, os. PL 35, 31401 SOMERO.

Tutustu työnantajaan

Yhteystiedot:
Perusturvajohtaja Marjaana Sorokin
puh. 0447791500
etunimi.sukunimi@somero.fi

Someron kaupunki, Perusturva
Osoite: Jänistie 1, 31400 Somero

Somero on elinvoimainen Härkätienvarren maaseutukaupunki Varsinais-Suomessa, Uudenmaan ja Hämeen rajanaapurissa. Somero tunnetaan upeista vesistöistään, runsaasta vapaa-ajan tarjonnastaan, omaleimaisista kulttuuripersoonistaan sekä ennen kaikkea yrittelijäisyydestään. www.somero.fi Somero on savuton kunta

Someron kaupunki - Rökfri arbetsplats