Johtavan ylilääkärin virka - Nokian kaupunki

Johtavan ylilääkärin virka

Nokialla syntyy uutta - tule mukaan!

Viime vuonna Nokialle haettiin johtavaa ylilääkäriä useampaan kertaan, mutta tehtävä ei herättänyt kiinnostusta. Ei mikään ihme, sillä aiemmin johtavan ylilääkärin työnkuvaan kuului myös tulosalueen johtajan tehtävät ja työmäärä oli valtava. Nyt tulosaluetta johtaa terveyspalveluiden johtaja ja johtava ylilääkäri voi keskittyä lääketieteelliseen johtamiseen ja palvelujen kehittämiseen.

Nokialla on reilut 30 lääkärinvirkaa. Työvoiman saatavuus on hyvä. Johtavan ylilääkärin kanssa lääkärikuntaa johtavat avohoidon ja psykiatrian ylilääkärit. Vastaanottotoiminnassa siirrytään syksyn aikana väestövastuusta yhteisvastuulliseen vastaanottomalliin. Tässä muutoksessa johtavan ylilääkärin rooli on merkittävä.
Nokian uuden Hyvinvointikeskuksen suunnittelu on aktiivisessa vaiheessa. Sen valmistumiseen saakka vastaanotto toimii remontoiduissa väistötiloissa Vihnusjärven rannalla. Siellä sijaitsee myös johtavan ylilääkärin työhuone.

Meillä on tekemisen meininki! Etsimme joukkoomme innovatiivista, kokonaisvaltaisesti sosiaali- ja terveyspalveluita tarkastelevaa ja innostunutta johtavaa ylilääkäriä. Kelpoisuusvaatimuksena johtavan ylilääkärin virkaan on yleislääketieteen erikoislääkärin tutkinto tai muu soveltuva erikoislääkärin tutkinto sekä riittävä hallinto- ja johtamiskokemus. Lisäksi edellytämme sinulta perusterveydenhuollon alan tuntemusta sekä hyviä esimies- ja vuorovaikutustaitoja sekä hyvää suomen kielen taitoa.

Arvostamme kehitysmyönteistä ja tulevaisuuteen katsovaa työotetta. Toivomme myös, että olet tiimipelaaja ja täydennät osaltasi erinomaista työyhteisöämme. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän uudistumismyönteisessä työyhteisössä kokeneiden terveydenhuollon ammattilaisten johtajana.

Virkasuhteen ehdot määräytyvät voimassa olevan KVTES:n ja Lääkärisopimuksen mukaisesti. Palkkatoivetta kuunnellaan. Virassa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa ja valitun tulee ennen viran vastaanottamista esittää Terveystalon työterveyden antama hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Lisätietoja

http://www.nokiankaupunki.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa terveyspalveluidenjohtaja Minna Luoto puh. 044 486 1081, Nokian kaupungin sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@nokiankaupunki.fi.

Nokian kaupunki, Perusturvapalvelut
Osoite: Harjukatu 21, 37100 Nokia

Nokia on kasvava yli 33000 asukkaan kaupunki vetovoimaisella Tampereen kaupunkiseudulla. Monien suomalaisten menestystarinoiden juuret ovat täällä. Nokialla teollisuus ja muu yritystoiminta työllistää ja luo toimeentuloa. Monipuolisesta luonnosta sekä aktiivisesta kulttuuri- ja muusta harrastetoiminnasta olemme ylpeitä.

Tutustu työnantajaan