Skip to main content
test
JOULU 2023: LÄHIHOITAJAT, Mäntsälän kotihoito - Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä

Mäntsälän kotihoito hakee jouluntekijöitä!Oletko se ketä etsimme? Huolellinen, positiivisella asenteella varustettu suomenkielentaitoinen hoitotyön osaaja? Tarvitsemme talvi- ja joululomien ajaksi työntekijöitä eripituisiin sijaisuuksiin.Joulu alkaa jo marraskuussa, ja kiireisintä aikaa on joulukuun päivinä. Työvuoroja on tarjolla aamu- että iltavuoroissa sekä arkena, että viikonloppuisin. Sovitaan yhdessä minkä ajan voit työskennellä meillä.

Työ kotihoidossa on asiakkaan luona tapahtuvaa hoitotyötä. Työskennellessä sinulla ei ole vastuuhoitajuutta, mutta toteutat asiakkaan kokonaisvaltaista hoitoa palvelu- ja hoitosuunnitelman mukaisesti. Olet vastuuhoitajien tukena hoidon suunnittelussa ja toteutuksessa. Sinua odottaa huumorintajuiset tiimit, joissa työskennellään suurella sydämellä. Panostamme perehdytykseen, sillä haluamme että viihdyt meillä.

Kotihoidossa tarvitset kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon, oman työn organisointikykyä ja hyviä tiimityötaitoja. Toivomme, että sinulla on ammatillista taitoa vastata asiakkaan kokonaisvaltaiseen hoidon tarpeeseen. Kotihoidossa työskentely vaatii ajokortin, mutta pääsääntöisesti meillä on tarjota auto käyttöön.

Kelpoisuusehtona tehtävään on lähihoitajan tutkinto. Huomioimme haussa myös lähi- ja sairaanhoitaja opiskelijat, joilla on suoritettuna: lähihoitaja 120 op ja sairaanhoitaja 140 op. Edellytämme valittavilta hyvää suomen kielen suullista sekä kirjallista taitoa.

Voit kysyä rohkeasti lisätietoja kotihoidon esihenkilöiltä. Olemme yhteydessä hakijoihin jo hakuajan aikana.

Tietoja palvelussuhteesta:
  • Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan.
  • Tehtäväkohtainen palkka on 2555,00 e/kk. Lisäksi maksamme työkokemukseen perustuvaa lisää.
Hakuaika päättyy 5.10.2023 klo 14.00.Tutustu työnantajaan

Lisätietoja

Keusote on edelläkävijä hyvinvointialueena. Olemme tehneet vuosia töitä kuntayhtymänä ja nyt tekemisen meininki jatkuu Hyvinvointialueella! Keski-Uudenmaan hyvinvointialue vastaa sosiaali- ja terveyspalveluista sekä pelastustoimen ja erikoissairaanhoidon järjestämisestä Hyvinkään, Järvenpään, Mäntsälän, Nurmijärven, Pornaisten ja Tuusulan alueella. Vastaamme 200 000 asukkaan laadukkaista ja asiakaslähtöisistä sote-palveluista. Hyvinvointialueella työskentelee yli 4000 ammattilaista. Tule mukaan osaavaan ja kannustavaan työyhteisöömme, rakentamaan kanssamme tulevaisuuden sotea!


Osoite: Kivistöntie 14, Mäntsälä

Rekommenderade jobb