test

Joulusijaisuudet (5), kotihoito, Raahe

Ansök senast  1.12.2023 14:30

Etsimme sairaanhoitajia, lähihoitajia ja hoitotyön opiskelijoita joulun ajan sijaisuuksiin (5 sijaisuutta) Rannikon kotiin annettaviin palveluihin Kotihoito pohjoinen 2 tiimin alueelle (Raahe). Sijaisuudet ovat eripituisia välillä 20.11.2023 - 21.1.2024.

Kotihoidossa saat työskennellä mukavassa tiimissä itsenäisellä työotteella. Arvostamme ammattitaidon lisäksi hyviä työyhteisö- ja vuorovaikutustaitoja ja joustavuutta. Tarjoamme sinulle kotihoidon merkityksellisen työympäristön, monipuolisen ja vastuullisen tehtävän sekä työyhteisön tuen työllesi.

Sairaanhoitajan sijaisuuden kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus tai vastaava aikaisempi rekisteröinti. Sijaisuutta voi hoitaa myös sairaanhoidon opiskelija, jolla on suoritettuna vähintään 140 opintopistettä.

Lähihoitajan sijaisuuden kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun asetuksen (564/1994) mukainen pätevyys tai vastaava aikaisempi pätevyys. Sijaisuutta voi hoitaa myös lähihoitajaopiskelija.

Sijaisuudet täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Sijaisuudet ovat haettavana vähintään viiden ilmoituksen julkaisua seuraavan kalenteripäivän ajan.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset sekä suosittelijatiedot. Opiskelijan tulee esittää ajantasainen, virallinen opintorekisteriote ja todistus voimassaolevasta opiskeluoikeudesta. Valmiiden työnhakijoiden tulee olla rekisteröitynä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin.

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa. Koeaika voi olla enintään puolet palvelussuhteen kestoajasta alle 12 kk kestävissä määräaikaisissa palvelussuhteissa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.


Läs mer

http://www.pohde.fi

Lisätietoja antaa kotihoito pohjoinen 2 (Raahe; Pattijoki, Kummatti, Saloinen) vastuuyksikköpäällikkö Hannele Kaila, p. 044 135 8423. Sähköpostit: hannele.kaila@pohde.fi
Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa-linkistä.

Organisationer jobb

Arbetsgivare

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue vastaa alueen julkisista sosiaali-, terveys- ja pelastuspalveluista 1.1.2023 alkaen. Hyvinvointialueella työskentelevät 18 500 työntekijää tarjoavat asukkaille entistä yhtenäisempiä sosiaali-, terveys- ja pelastusalan palveluita. Alan ammattilaisille tarjoamme tiiviimmän yhteistyöverkoston ja uuden tavan kehittää palveluita. Budjettimme on noin 1,7 miljardia euroa.

Läs om arbetsgivare