Skip to main content
test
Käännöskoordinaattori, Monetra Oulu Oy - Monetra Oy

Monetra Tulkkipalvelu etsii KÄNNÖSKOORDINAATTORIA määräaikaiseen työsuhteeseen. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja kestää vuoden 2023 loppuun saakka.

Käännöskoordinaattorina käsittelet ja hallinnoit käännöstilauksia sekä toimit välittäjänä tilaavien viranomaisasiakkaiden ja kääntäjien välillä. Tärkeimmät työkalusi ovat Tulkkipalvelun toiminnanohjausjärjestelmä Tempo sekä käännösmuistiohjelma Phrase, joiden käyttöön tulet saamaan tiimiltäsi kattavan perehdytyksen.

Tässä työssä tarvitaan hyviä asiakaspalvelu- ja viestintätaitoja, tiimityötaitoja, joustavuutta, paineensietokykyä, tarkkuutta sekä kykyä priorisoida myös aikapaineen alla. Toivomme sinulta ruotsin käännöstaitoa sekä kokemusta kääntämisestä. Muiden kielten ja kulttuurien tuntemuksesta ei missään tapauksessa ole haittaa. Työskentelykieli on kuitenkin suomi.

Tulkkipalvelussa sinua odottaa monikulttuurinen reilu 60 hengen mukava työyhteisö, jolta ei huumorintajua puutu. Lisäksi saat tehdä yhteistyötä yli 200 freelancer-kääntäjän kanssa. Työntekopaikkasi voi olla Jyväskylä, Oulu, Tampere tai Turku. Käännöskoordinaattorina sinulla on myös mahdollisuus tehdä laajasti etätyötä.

Kiinnostuitko? Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten toimi nopeasti!

Voit täyttää sähköisen hakemuksen kohdasta "Hae työpaikkaa". Lähetäthän hakemuksesi 3.2.2023 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

https://www.monetra.fi/oulu/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa käännösasiantuntija Tuula Hyväri, p. 050 316 6551 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@monetra.fi.

Lisätietoja

Monetra Oy, Monetra Oulu Oy

Monetra on kasvava ja kehittämissuuntautunut kuntaomisteinen konserni, jonka ovat perustaneet Oulun, Tampereen, Kuopion ja Jyväskylän kaupungit sekä neljä sairaanhoitopiiriä. Tuotamme asiakkaillemme mm. talous- ja henkilöstöhallinnon palvelut sekä monipuolisesti muita tukipalveluita. Toimipisteemme sijaitsevat Pirkanmaalla, Pohjois-Pohjanmaalla, Keski-Suomessa, Pohjois-Savossa sekä Lapissa. Monetra-konserni on voittoa tavoittelematon in-house-organisaatio, jossa asiakkaamme ovat myös omistajiamme.


Osoite: Nuottasaarentie 5, 90400 Oulu

Rekommenderade jobb