Kaavasuunnittelija - Äänekosken kaupunki

Kaavasuunnittelija

Äänekosken kaupungin kaavoituspalveluissa ilmoitetaan haettavaksi vakinainen

KAAVASUUNNITTELIJAN TOIMI

Kaavoituspalvelut ideoi ja laatii monipuolisia maankäyttösuunnitelmia, jotka toimivat kaupungin eri osien kehittämisen pohjana. Vastaamme myös poikkeamis- ja suunnittelutarvepäätösten valmistelusta sekä osallistumme maankäytön ja rakentamisen ohjaukseen. Keskushallinnon kaavoituspalveluissa työskentelee kaavoituspäällikkö, kaavasuunnittelija ja suunnitteluavustaja. Haemme joukkoomme kaavasuunnittelijaa, jonka päätehtävänä on asema- ja yleiskaavojen laatiminen sekä muut kaavoitukseen kuuluvat suunnittelu- ja selvitystehtävät.

Kaavasuunnittelija pääsee Äänekoskella osallistumaan hyvin monipuolisiin hankkeisiin ja toimimaan mukana eri alojen asiantuntijoiden työryhmissä. Tällä hetkellä keskeisiä työtehtäviä ovat mm. uudistuvan ydinkeskustan suunnittelu ja biotuotetehtaan yhteyteen tulevien hankkeiden ideointi.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva korkeakoulututkinto. Toimen hoitaminen edellyttää tietokoneavusteisen suunnittelun hallintaa (käytössä AutoCAD -pohjainen Fiksu - sovellus). Arvostamme kaavanlaatijan pätevyyttä, kokemusta vastaavista kaavoitustehtävistä, hyvää ATK-osaamista, yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä hyvää kirjallista ja suullista esitystaitoa.

Valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Toimen täyttämisessä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Toivomme hakemukset Kuntarekry.fi- järjestelmän kautta.

Lisätietoja

http://www.aanekoski.fi

Äänekosken kaupunki, kaavoituspalvelut, Hallintokatu 4, 44100 Äänekoski
Kaavoituspäällikkö Olli Kinnunen, 020 632 2035. Yhteydenotot tekstiviestitse.

Äänekosken kaupunki, keskushallinto, maankäyttöpalvelut
Osoite: Äänekoski

Äänekoski sijaitsee Keski-Suomen maakunnan sydämessä, nelostien kupeessa ja vesistöjen kainalossa. Noin 19 000 asukkaan Äänekoski on juuri sopivan kokoinen ja tarjoaa rikkaat ja monipuoliset puitteet elämään. Puhdas luonto, viihtyisä asuinympäristö ja hyvät palvelut, ne kaikki löytyvät Äänekoskelta. Äänekoskella asuu hyvä arki.
Äänekosken persoonaa leimaavat luonnon hiomaton kauneus ja toisaalta korkean teknologian loppuun hiotut ratkaisut. Kaupunki ammentaa voimaa luonnosta niin teollisuuteen kuin asukkaidensa hyvinvointiin. Äänekoski onkin monen kansainvälisesti menestyvän yrityksen kotipaikka. Vahvan teollisuuden myötä kaupungin työpaikkaomavaraisuus on jatkuvasti yli 100%.
Henkilöstöä kaupunkikonsernin palveluksessa on noin 1 500.
Olemme savuton työyhteisö.

Tutustu työnantajaan