Kaavasuunnittelija - Kangasalan kunta

Kasvava kesäpäivän kaupunki Kangasala hakee tekniseen keskukseen ajalle 1.8.2021 - 31.12.2022 määräaikaista kaavasuunnittelijaa.

Määräaikainen kaavasuunnittelija tulee toimimaan teknisessä keskuksessa maankäytön palvelualueella kaavoituksen palveluyksikössä asemakaavoituksen suunnittelutehtävissä. Kaavoituksen tiimiin kuuluu kymmenkunta positiivisella asenteella varustettua rautaista alan ammattilaista.

Kaavasuunnittelijan tehtävänä on uusien kaupungin- ja yksityisen maalle sijoittuvien pientaloalueiden suunnittelu ja asemakaavaprosessien läpivienti. Tampereen seudulla pientalotonttien kysyntä on tällä hetkellä korkealla tasolla ja tähän tarpeeseen kaavasuunnittelija vastaa työssään. Kangasalan kaupunki on ollut vuosittain Suomen kasvavimpia kuntia ja tätä kaupunkistrategian linjausten mukaista trendiä pyritään jatkamaan. Tavoitteena kaavasuunnittelijalla on työssään entisestään kasvattaa kaupungin elinvoimaa ja vetovoimaa.

Tehtävä soveltuu ennestään asemakaavasuunnittelua tehneelle innokkaalle ja osaavalle henkilölle.

Kaavasuunnittelijan kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto ja maankäyttö- ja rakennusasetuksen 3 §:ssä säädetty kelpoisuus. Edellytämme näyttöjä asemakaavasuunnittelusta. Kaavaprosessien itsenäinen läpivienti katsotaan eduksi.

Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Koeaika on 6 kuukautta. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään ennen työsopimuksen allekirjoitusta.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

kaupunginarkkitehti Mari Seppä p. 044 431 4177 ja geodeetti Juha Iivonen p. 050 596 9125 tai etunimi.sukunimi@kangasala.fi

Lisätietoja

Kangasalan kaupunki

Kangasala on hyvinvoiva, kasvava ja voimakkaasti kehittyvä yli 31 000 asukkaan kaupunki kauniissa harju- ja järvimaisemissa hyvien kulkuyhteyksien äärellä Tampereen naapurissa. Olemme palveleva, uudistuvan toimintakulttuurin ja sujuvan arjen kaupunki, joka tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet asumiseen, harrastamiseen, yrittämiseen ja työntekoon.


Osoite: Urheilutie 13, 36200 Kangasala
Kangasalan kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb