test
Kaavasuunnittelija - Kangasalan kunta

Kangasalan kaupunki hakee maankäytön palvelualueelle kaavoituksen palveluyksikköön kaavasuunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen. Työsuhde alkaa 1.12.2021 tai sopimuksen mukaan. Työsuhteen hakuaikaa jatketaan 13.12.2021 klo 15.00 asti. Aiemmin työsuhteeseen tulleet hakemukset otetaan huomioon työsuhdetta täytettäessä.

Kangasalan kaupunki on Tampereen kupeessa sijaitseva elinvoimainen ja vetovoimainen järvistään ja harjumaisemistaan tunnettu kasvava kesäpäivän kaupunki. Asukkaita kaupungissa on noin 32 000 ja kasvu vuosittain on muutamia satoja asukkaita. Asumisen kaavoituksen lisäksi panostamme strategiamme mukaisesti merkittävästi myös elinkeinoelämän sijoittumispaikkojen kaavoittamiseen.

Kaavasuunnittelija toimii maankäytön palvelualueella kaavoituksen palveluyksikössä monipuolisissa kaavoituksen suunnittelutehtävissä. Keskeisiin työtehtäviin kuuluvat erityisesti asemakaavojen laatiminen sekä suunnittelutarveratkaisujen valmistelu.

Tehtävän kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto ja maankäyttö- ja rakennusasetuksen 3 §:ssä säädetty kelpoisuus. Edellytämme näyttöjä asemakaavojen laatimisesta ja hyviä yhteistyötaitoja. Katsomme eduksi kokemuksen suunnittelutarveratkaisujen laadinnasta.

Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Työsuhteessa noudatetaan 6 kk:n koeaikaa. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

vt. kaupunginarkkitehti Anna-Leena Toivonen p. 040 133 6773 tai geodeetti Juha Iivonen p. 050 596 9125 tai etunimi.sukunimi@kangasala.fi

Lisätietoja

Kangasalan kaupunki

Kangasala on hyvinvoiva, kasvava ja voimakkaasti kehittyvä yli 32 000 asukkaan kaupunki kauniissa harju- ja järvimaisemissa hyvien kulkuyhteyksien äärellä Tampereen naapurissa. Olemme palveleva, uudistuvan toimintakulttuurin ja sujuvan arjen kaupunki, joka tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet asumiseen, harrastamiseen, yrittämiseen ja työntekoon.


Osoite: Urheilutie 13, 36200 Kangasala
Kangasalan kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb