Kaavasuunnittelija - Asikkalan kunta

Kaavasuunnittelija

Elinvoimainen ja innovatiivinen Asikkalan kunta hakee joukkoonsa kehittämismyönteistä ja yhteistyökykyistä KAAVASUUNNITTELIJAA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Palvelussuhde alkaa sopimuksen mukaan, viimeistään syyskuun 2019 aikana.

Kaavasuunnittelijana työtehtäviisi kuuluvat kaava-asioiden valmistelutehtävät, kaavasuunnitteluun liittyviä tehtäviä, kaavoitus- ja maankäytön asianhallinta- ja suunnittelutehtäviä sekä yleisiä kaavoitukseen ja tonttimyyntiin liittyviä toimisto- ja asiakaspalvelutehtäviä. Työn keskeisimpänä työkaluna toimivat kaavoituksen suunnitteluohjelmat. Kaavoitus on meillä tärkeä osa kunnan elinvoimaisuuden rakentamista ja poikkihallinnollinen yhteistyö on olennaisessa roolissa myös kaavasuunnittelijan tehtävässä. Kaavoituksessa sinun työpanostasi odottavat useat mielenkiintoiset kaavoitushankkeet ja tonttikampanjat.

Kaavasuunnittelijan tehtävän kelpoisuusehtona on soveltuva insinöörin AMK-tutkinto tai muu soveltuva tutkinto. Hakijalta toivotaan aiempaa työkokemusta kaavoituksesta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja ratkaisukeskeistä työotetta. Tehtävässä eduksi ovat hyvät yhteistyö- ja asiakaspalvelutaidot sekä sujuva tietotekninen osaaminen. Arvostamme myös aiempaa kokemusta kunta-alan työtehtävistä. Tehtävän hoitaminen vaatii kiitettävää kirjallista ja suullista suomen kielen taitoa.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Tehtävään valitun on ennen sen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilasta.

Hakemukset tehtävään tulee jättää 12.8.2019 klo 15.00 mennessä Kuntarekry.fi-palvelun kautta.

Lisätietoja tehtävästä antavat talousjohtaja Aapo Pispa p. 044 778 0220 ajalla 29.7.-12.8.2019 ja tekninen johtaja Harri Hirvonen 044 778 0290 ajalla 3.7.-5.7.2019 ja 5.8.-12.8.2019, (sähköpostit etunimi.sukunimi@asikkala.fi).

Älä kangistu vanhoihin kaavoihin, vaan tule meille osaksi mukavaa työyhteisöä ja rakentamaan elinvoimaista Asikkalaa!

Lisätietoja

http://www.asikkala.fi

Lisätietoja tehtävästä antavat talousjohtaja Aapo Pispa p. 044 778 0220 ajalla 29.7.-12.8.2019 ja tekninen johtaja Harri Hirvonen 044 778 0290 ajalla 3.7.-5.7.2019 ja 5.8.-12.8.2019, (sähköpostit etunimi.sukunimi@asikkala.fi).

Asikkalan kunta, konsernipalvelut, kaavoitus
Osoite: Rusthollintie 2, 17200 Vääksy

Luonnonläheinen, 8200 asukkaan Asikkalan kunta sijaitsee Päijät-Hämeen maakunnassa, Päijänteen ja Vesijärven syleilyssä. Kuntakeskus Vääksy on tunnettu huvilahistoriaa henkivästä vanhasta Vääksystä ja kauniista kanavamiljööstä. Kuntakokoon nähden Asikkalalla on monipuolinen palvelutarjonta ja kattava kouluverkko aina lukion ilmailulinjaa myöten. Kokeilumyönteisen ja ajassa elävän kunnan palveluksessa on noin 300 henkilöä. Asikkala on Suomen liikkuvin kunta, jonka tarjoamista eduista nauttivat niin kuntalaiset, vapaa-ajan asukkaat, paikalliset yritykset kuin kunnan työntekijät. Tervetuloa liikkuvaan Asikkalaan!

Tutustu työnantajaan