Kaavasuunnittelijan sijaisuus

Haemme Orivedelle KAAVASUUNNITTELIJAN sijaista

Kaavasuunnittelijan tehtäviin kuuluvat mm. kaavojen, inventointien ja selvitysten laatiminen, erilaiset alaan liittyvät projektitehtävät sekä konsulttien ohjaus. Haemme kaavasuunnittelijan viransijaista 9.11.2020-1.10.2021 väliselle ajalle.

Kelpoisuusehtona on virkaan soveltuva korkeakoulututkinto tai opistotasoinen tutkinto.

Hakijoilta toivomme kokemusta maankäyttöön tai kaavoitukseen liittyvistä tehtävistä. Paikkatieto-osaaminen ja paikkatietojärjestelmien tuntemus katsotaan eduksi. Arvostamme hyviä asiakaspalvelu-, yhteistyö- ja neuvottelutaitoja.

Oriveden kaupunki tarjoaa ammattitaitoisen ja kehittyvän työyhteisön sekä mahdollisuuden oman osaamisen kasvattamiseen.

Palkkaus ja muut viransijaisuuden ehdot määräytyvät kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Virkaan valitun on ennen viransijaisuuden vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä terveydenhuollon todistus (Pirte-työterveys) terveydentilastaan.

Hakemukset tulee jättää 21.9.2020 klo 15.00 mennessä sähköisen rekrytointijärjestelmän Kuntarekryn kautta (www.kuntarekry.fi), hakuavain 310995.

Lisätietoja

http://www.orivesi.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antavat vt. kaavoituspäällikkö Seppo Tingvall puh. 0401339133 (seppo.tingvall@orivesi.fi) ja kaupunginjohtaja Juha Kuusisto puh. 0504015790 (juha.kuusisto@orivesi.fi)

Oriveden kaupunki, elinvoimapalvelut
Osoite: Keskustie 23, 35300 Orivesi

Orivesi on reilun 9.000 asukkaan kiinnostava kaupunki luonnon keskellä kasvavalla Pirkanmaalla. Kuulumme vetovoimaiseen Tampereen kaupunkiseutuun, mikä osaltaan tuo monipuolisuutta myös Oriveden maankäyttöpalveluihin.

Oriveden kaupunki - Rökfri arbetsplats