Kaavasuunnittelijan tehtävä

Loviisan kaupungin kaupunkisuunnitteluosasto hakee kaavasuunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen. Kaavasuunnittelijan tehtävänä on mm. kaavoitukseen liittyvien suunnitelmien ja asiakirjojen laatiminen.

Kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva ammattikorkeakoulutasoinen insinööritutkinto. Loviisan kaupungin käytössä ovat AutoCad-pohjainen FIKSU-kaavasuunnitteluohjelmisto ja Trimble Locus-paikkatieto-ohjelmisto. Hakijalta edellytetään tuntemusta kaavasuunnittelusta sekä edellä mainittujen ohjelmistojen hyvää hallintaa asemakaavasuunnittelutyössä. Tehtävän hoitaminen edellyttää toisen kotimaisen kielen hyvää suullista ja kirjallista hallintaa sekä toisen kotimaisen kielen riittävää hallintaa.

Tehtävässä noudatetaan neljän, 4, kuukauden koeaikaa.

Työ alkaa 1.11.2020 tai sopimuksen mukaan.

Palkkaus on kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen, TS, mukainen.

Hakemukset pyydetään toimittamaan 21.9.2020 klo 12.00 mennessä kuntarekry.fi:n kautta, sähköpostitse osoitteeseen tekninen@loviisa.fi tai kirjeitse osoitteeseen Loviisan kaupunki, Elinkeino- ja infrastruktuurikeskus, Kaupunkisuunnittelu, PL 77, 07901 Loviisa. Loviisan kaupungilla on tarvittaessa oikeus hylätä kaikki hakemukset.

Lisätietoja

http://www.loviisa.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa kaavasuunnittelija Sisko Jokinen, puh. 0440 555 344, sisko.jokinen@loviisa.fi

Loviisan kaupunki
Osoite: Loviisa, 07900 Loviisa

Loviisa on elinvoimainen vajaan 16 000 asukkaan kaksikielinen rannikkokaupunki. Hyvinvointipalveluiden tuotannosta huolehtii noin 1 000 kaupungin työntekijää. Loviisasta löydät sekä maaseutu- että kaupunkimiljööt lähellä merta.