Kaavoittaja

Varkauden kaupungin tekniseen toimeen haetaan kaavoittajaa vakituiseen virkaan. Keskeisiin tehtäviin kuuluvat asemakaavojen ja yleiskaavojen suunnittelu, hallinnointi ja ohjaaminen, viranomaisyhteistyö ja asiakaspalvelutehtävät. Arvostamme vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja. Työ edellyttää kokemusta kaavoituksesta ja maankäytön suunnittelusta.
Kaavoittaja vastaa kaupungin kaavoituksesta, siihen liittyvien asioiden valmistelusta ja on jäsenenä teknisen toimialan johtoryhmässä. Virkaan valittu toimii maankäyttö- ja rakennuslain 20 § edellyttämänä kunnan kaavoittajana. Kaavoittaja toimii kaavoituksen esimiehenä sekä osallistuu kaupungin maankäytön ohjaamiseen yhdessä teknisen johtajan kanssa.
Kaavoittajan viran kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto sekä vähintään viiden vuoden kokemus kaavoituksesta. Eduksi luemme kokemuksen esimiestyöstä ja kuntakaavoituksesta. Virkaan valitun on hallittava työssä tarvittavat suunnitteluohjelmistot. Työ vaatii hyvien työtapojen ja maankäytön suunnittelua koskevien vaatimuksien ja määräyksien tietämystä sekä maankäyttö- ja rakennuslain tuntemista sekä hyvää suomen kielen kirjjallista ja suullista taitoa.
Virka on vakinainen ja se täytetään sopimuksen mukaan. Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät Teknisten sopimuksen mukaan. Työskentely osittain etänä on myös mahdollista. Viran täytössä noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen viran vastaanottamista toimitettava todistus terveydentilastaan.
Virkaan haetaan sähköisen Kuntarekry-järjestelmän kautta, johon on mahdollista liittää ansioluettelo tai CV. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset pyydetään tarvittaessa erikseen nähtäviksi.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Arto Lehtonen, tekninen johtaja, arto.lehtonen@varkaus.fi, 040 512 8500

Lisätietoja

Varkauden kaupunki, Tekninen toimi

Warkaus on vahvaa teollisuusperintöä ja kansainvälistä energiateknologiaa vain tunnin matkan päässä Kuopiosta ja Mikkelistä, Saimaan rannalla. Järvien halkomassa kaupungissamme kaikki on lähellä, niin palvelut kuin työpaikatkin.

Meiltä löytyy rohkeutta ottaa henkilöstö ja asukkaat mukaan päättämään itseensä vaikuttavista asioista. Meillä on loistavia omia ideoita ja loput varastamme. Kehitämme arjessa.

Ryöstä aikaa itsellesi ja perheellesi ja #teeWarkaus!


Osoite: Ahlströminkatu 6, 78200 Varkaus
Varkauden kaupunki - Rökfri arbetsplats

Suggested jobs