Skip to main content
test
Kaavoitusarkkitehti - Pargas stad

Kaavoitusarkkitehti

Paraisten kaupunki hakee energiseen tiimiinsä kaavoitusarkkitehtiä suunnittelemaan ja kehittämään ainutlaatuista saaristokaupunkia. Viran kelpoisuusvaatimuksena on arkkitehdin tutkinto ja tehtävän vaativuuden edellyttämä riittävä kokemus. Kokemus kunnallisesta kaavoitustoiminnasta ja alaan liittyvän lainsäädännön soveltamisesta katsotaan ansioksi. Viran kielitaitovaatimuksena on ruotsin ja suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito.

Virkaan valittavalta edellytetään kaupunkisuunnitteluosaamista sekä taitoja organisoida ja viedä läpi kaavahankkeita. Lisäksi edellytetään hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä toimia ratkaisukeskeisesti. Valittavan on hallittava tavallisimpien suunnitteluohjelmistojen käyttö.

Virkasuhteen ehdot ja palkka määräytyvät kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Valitun on ennen virkasuhteen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virassa on neljän kuukauden koeaika.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Hakemus tulee ensisijaisesti toimittaa sähköisesti sivuston www.kuntarekry.fi kautta, työavain 483026. Hakemuksen ja siihen liitettävät todistukset voi myös toimittaa osoitteeseen Paraisten kaupunki, Rantatie 28, 21600 Parainen, tai sähköpostitse osoitteeseen rakennus-ymparistolautakunta@parainen.fi. Hakuaika päättyy maanantaina 20.12.2022 klo 14.00. Lisätietoja antaa kaavoituspäällikkö Heidi Saaristo-Levin, p. 040 488 5888

Lisätietoja

Paraisten kaupunki, Ympäristöosasto

Paraisten kaupunki on ainutlaatuinen noin 15 100 asukkaan saaristokaupunki Saaristomeren länsiosassa. Kaupungin keskusta on silti lähellä suuria kaupunkeja, Turkuun on 23 km, Helsinkiin 173 km ja Tampereelle 180 km. Parainen on kaksikielinen paikkakunta, jonka enemmistökielenä on ruotsi. Kaupungin pinta-ala on 5 545 km2, josta 80 prosenttia on vettä. Paraisten kaupungissa on maassamme eniten saaristossa asuvia asukkaita. Kaupungissa on myös eniten vapaa-ajanasukkaita (mökkejä on noin 8 000).

Kaupungissa on viranhaltijoista ja työntekijöistä koostuva henkilöstö, joka huolehtii palveluiden tuottamisesta ja päivittäishallinnosta. Paraisten kaupunki on merkittävä työnantaja; kaupungissa on työntekijöitä kaikkiaan noin 1 000.

Paraisten kaupungin avoimista työpaikoista tiedotetaan kaupungin verkkosivuilla, Kuntarekry.fi :ssä ja paikallisissa sanomalehdissä (Turun Sanomat ja Åbo Underrättelser). Tietoa työpaikoista saa myös Työministeriön verkkosivuilta (www.mol.fi) ja työvoimatoimistosta.


Osoite: Strandvägen 28, 21600 Parainen

Rekommenderade jobb