Kaavoitusarkkitehti, kaavasuunnittelija - Lappeenrannan kaupunki

Kaavoitusarkkitehti, kaavasuunnittelija

Lappeenrannan kaupunki hakee kaavoitusarkkitehtia tai kaavasuunnittelijaa määräaikaiseen tehtävään.

Lappeenranta on elävä ja aktiivinen yliopistokaupunki Saimaan rannalla, vain kahden tunnin päässä Helsingistä. Ympäristökaupunkinakin tunnettu Lappeenranta on tärkeä idän ja lännen kohtauspaikka. Kaupungissa tapahtuu paljon, myös maankäytön ja kaupunkisuunnittelun sekä rakentamisen alalla.

Tule mukaan innostuneeseen ja aikaansaavaan joukkoomme suunnittelemaan kaupunkiamme! Täällä pääset vaikuttamaan asioihin ja seuraamaan kaupungin kasvua ja kehitystä näköalapaikalta.

Kaavoitusarkkitehdin ja kaavasuunnittelijan tehtävänä on asema- ja yleiskaavojen sekä muiden maankäyttösuunnitelmien laadinta, kaavoihin liittyvien selvitysten, lausuntojen ja lupien valmistelu sekä yhteistyö asukkaiden ja muiden yhteistyökumppanien kanssa. Työhön voi sisältyä hyvin erilaisia suunnittelukohteita omasta osaamisesta ja mielenkiinnon kohteista riippuen.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtäviin on ammattikorkeakoulussa, korkeakoulussa tai yliopistossa suoritettu soveltuva tutkinto. Myös opintojensa loppuvaiheessa oleva maankäytön suunnittelutehtävissä työkokemusta hankkinut insinööri-, arkkitehti-, maisema-arkkitehtiylioppilas tai suunnittelumaantieteilijä voi tulla kysymykseen.

Valittavilla tulee olla riittävä kokemus kaupunkisuunnittelusta ja erityisesti asemakaavoituksesta. Myös rakennussuunnittelijatausta tai kokemus rakennetun kulttuuriympäristön suunnittelusta katsotaan eduksi.

Hakijan tulee olla yhteistyökykyinen, neuvottelutaitoinen ja kehittymishaluinen. Keskeinen osa työtämme on vuorovaikutteinen ja osallistava maankäytön suunnittelu yhteistyössä asukkaiden, toimijoiden ja yhteistyökumppaneidemme kanssa. Lisäksi arvostamme positiivista asennetta työhön, oma-aloitteisuutta, kirjallista ja suullista esitystaitoa sekä hyvää paikkatieto- ja suunnitteluohjelmistojen hallintaa.

Palkkaus määräytyy Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaan. Eläke-edut määräytyvät Kuntien eläkevakuutuksen eläkesäännön mukaisesti.

Tehtävän täyttämisessä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Hakemukset tulee tehdä internetin kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakemuksiin tulee liittää kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset skannattuna tai toimittaa niistä kirjalliset kopiot Lappeenrannan kaupungin asiakaspalvelukeskus Winkkiin, Villimiehenkatu 1, 53100 Lappeenranta. Kuoreen merkintä: Kaavoitusarkkitehti, kaavasuunnittelija.

Hakuaika päättyy 19.8.2019 klo 12.00.

Lisätietoja

http://www.lappeenranta.fi

Lisätietoja antaa kaupunginarkkitehti Maarit Pimiä, puh. 040 653 0745 tai sähköposti etunimi.sukunimi@lappeenranta.fi.

Lappeenrannan kaupunki, Tekninen toimi
Osoite: Lappeenranta

Lappeenranta on n. 72 000 asukkaan vireä ja kehittyvä yliopisto- ja koulutuskaupunki sekä maakuntakeskus Etelä-Karjalassa Saimaan rannalla hyvien liikenneyhteyksien varrella.

Tutustu työnantajaan