Skip to main content
test

KOKKOLA - Meillä on laajempi horisontti.
Kokkola on 48 000 asukkaan kukoistava ja avarakatseinen, kaksikielinen merikaupunki, joka on henkiseltä kooltaan asukaslukuaan isompi. Yhdessä nostamme esille kasvun ja elämyksellisyyden helmet, ja luomme niille rohkeasti edellytyksiä.

Työpaikkakuvaus
Haemme Kokkolan kaupunkisuunnitteluun mielenkiintoisiin ja monipuolisiin tehtäviin luovaa ja kehittämishaluista kaavoitusosaajaa. Kaupunkisuunnittelussa rakennamme monipuolisen ja viihtyisän asumisen vaihtoehtoja ja kehitämme palvelu- ja yritystoiminnan edellytyksiä.

Kaavoitusarkkitehti
Toimen kelpoisuusehtona soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja tehtävän vaativuuden edellyttämä riittävä kokemus. Kokemus kunnallisesta kaavoitustoiminnasta ja alaan liittyvän lainsäädännön soveltamisesta katsotaan ansioksi.

Tehtäviin sisältyy maankäyttöön ja kaavoitukseen liittyvät asiantuntijatehtävät, asemakaavojen ja asemakaavamuutosten, maankäytön suunnitelmien ja selvitysten valmistelu sekä osallistuminen maankäytön suunnitteluprosesseihin. Tehtäväkuvaa voidaan rajallisesti tarkentaa hakijoiden koulutuksen ja kokemuksen perusteella.

Toimeen valittavalta odotetaan kehitysmyönteisyyttä, innovatiivisuutta sekä tarkkaa työotetta. Arvostamme aiempaa kokemusta yhdyskuntasuunnittelun, maankäytön suunnittelu- ja kaavoitustehtävistä ja näkemystä kaupunkisuunnittelusta. Lisäksi arvostamme valmiutta projektien vetämiseen ja positiivista asennetta työhön. Työssä onnistumiseksi tarvitaan hyvän kirjallisen ja suullisen ilmaisutaidon ohella oma-aloitteisuutta ja hyvää tietoteknistä osaamista. Työskentelet tiimin jäsenenä vuorovaikutuksessa eri alojen ammattilaisten ja mm. asukkaiden kanssa ja arvostamme tiimityö- ja vuorovaikutustaitoja.


Kaavasuunnittelija
Kaavasuunnittelijan tehtäviin kuuluvat kaavojen kokonaisvaltainen valmistelu ja kaavaprosessien läpivienti, asiakaspalvelutehtävät, havainnepiirrosten ja yleissuunnitelmien laadinta, teemakarttojen ja lähtöaineistojen kokoaminen sekä kaavoituksen tulostus- ja kopiointitehtävät. Tehtäväkuvaa voidaan rajallisesti tarkentaa hakijoiden koulutuksen ja kokemuksen perusteella.

Toimen kelpoisuusehtona on alempi tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto tai alempi tehtävään soveltuva opistotason tutkinto tai vaihtoehtoisesti kokemusta kaavasuunnittelijan tai esim. kaavoitusinsinöörin tehtävistä. Myös vastavalmistuneet hakijat huomioidaan.


Molemmat tehtävät edellyttävät Autocad- ja Office-ohjelmien hallintaa, yhteistyökykyä, joustavaa työotetta, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä oma-aloitteisuutta. Paikkatieto- ja kuntarekisteriohjelmien käytön hallinta katsotaan eduksi. Edellytämme hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa. Ruotsin kielen taito katsotaan hakijalle eduksi.

Saat kiinnostavia ja haastavia suunnittelutehtäviä ja toimit innovatiivisen kaupunkisuunnittelun tiimin jäsenenä, jossa jokaisen työpanosta arvostetaan. Tarjoamme tueksesi innostuneen, ammattitaitoisen ja keskustelevan työyhteisön sekä mahdollisuuden oman osaamisesi jatkuvaan kasvattamiseen ja lisäkouluttautumiseen. Liukuva työaika ja työskentely osittain etänä on myös mahdollista. Saat työantajaltasi työsuhde-etuina ePassin kulttuuri- ja liikuntaedun, lounasalennuksen sekä työkykyä ylläpitävän työterveyshuollon palvelun.

Toiminimike päätetään toimeen valitun henkilön koulutuksen perusteella. Palkkaus ja muut virkasuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen teknisten henkilöstön virka- ja työehtosopimusten mukaan. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä. Toimeen valitun on ennen toimen vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävä täytetään 1.6.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan ja siinä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakemukset tulee jättää pe 31.3.2023 kello 16.00 mennessä. Tehtävään haetaan ensisijaisesti Kuntarekryn kautta: avain: KOK-02-13-23

Lisätietoja

http://www.kokkola.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa kaupunkisuunnittelupäällikkö Jouni Laitinen, puh. 044 7809 360 ja yleiskaava-arkkitehti Päivi Cainberg, puh. 044 7809 364. Sähköpostit muotoa: etunimi.sukunimi@kokkola.fi.

Lisätietoja

Kaupunkisuunnittelu

Kokkolan kaupunki ja sen konserniyhtiöt työllistävät yhteensä noin 2300 eri alojen osaajaa. Yhdessä huolehdimme kokkolalaisten sujuvasta arjesta, kehitämme kaupungin palveluja ja vahvistamme Kokkolan elinvoimaa. Arvostamme toisiamme, pidämme lupauksemme ja palvelemme asukkaita mahdollisimman hyvin. Luomme työyhteisöjen yhteistä palvelukulttuuria ja toimimme kunnioittavasti ja vastuullisesti. Tervetuloa meille!


Osoite: Kauppatori 5, 67100 Kokkola
Kokkolan kaupunki - Rökfri arbetsplats Kokkolan kaupunki - UNICEF en barnvänlig kommun

Rekommenderade jobb