Kaavoitusarkkitehti

Tehtäväkuvaus yleispiirteisesti:
- kaavasuunnitelmien (yleis- ja asemakaavat) laatiminen
- erilliset alaan liittyvät projektitehtävät
- havainnekuvittaminen
- Inventoinnit ja selvitykset
- Konsulttien ohjaus

Tehtäväkuvaus tarkennetaan hakijoiden koulutuksen ja kokemuksen perusteella.

Tehtävään valittavalla tulee olla soveltuva yliopisto- tai korkeakoulututkinto tai muu soveltuva koulutus.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytetään kaavoituksen tuntemusta, kiinnostusta kaupunkirakenteen kehittämiseen sekä AutoCAD (Fiksu)-, paikkatieto- ja kuntarekisteriohjelmien käytön perusteiden hallintaa. Tehtävä edellyttää hyvää suomenkielen suullista ja kirjallista taitoa. Ruotsinkielen taito sekä paikkatietojärjestelmien tuntemus ja käyttökokemus katsotaan hakijalle eduksi.

Työskentelet tiimin jäsenenä vuorovaikutuksessa eri alojen ammattilaisten ja mm. asukkaiden kanssa. Arvostamme tiimityö- ja neuvottelutaitoja.

Tarjoamme tueksesi innostuneen, ammattitaitoisen ja keskustelevan työyhteisön sekä mahdollisuuden oman osaamisesi jatkuvaan kasvattamiseen ja lisäkouluttautumiseen.

Koeaika on 4 kuukautta.

Tehtävään valitun on ennen työn vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.
Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti.


Lisätietoja

http://www.kokkola.fi

Tutustu työnantajaan

Tehtävää voi hakea sähköisesti Kuntarekry-palvelun kautta.
Tehtävä täytetään 1.12.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.
Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.
Kaupunkisuunnittelupäällikkö Jouni Laitinen puh. 044 7809 360, yleiskaavaa-arkkitehti Päivi Cainberg puh. 044 7809 364 sekä paikkatietopäällikkö Marja Leskinen puh. 044 7809 341,
Sähköpostit muotoa: etunimi.sukunimi@kokkola.fi.

Kaupunkiympäristö, Kaupunkisuunnittelu
Osoite: Kauppatori 5, 67100 Kokkola

Kasvava ja kehittyvä Kokkola on monipuolinen, kaksikielinen maakuntakeskus. Kokkola tarjoaa asukkailleen mahdollisuudet korkeatasoiseen asumiseen, monipuoliset ja laadukkaat peruspalvelut sekä erinomaiset vapaa-ajanviettomahdollisuudet. Kaupungin vahvuuksia ovat laadukas koulutustarjonta sekä monipuolinen elinkeinorakenne.

Kaupunkisuunnittelu huolehtii mm. maankäyttö- ja rakennuslain mukaisista kaavoitustehtävistä, niihin liittyvistä selvitys- ja tutkimustehtävistä, maankäyttöön liittyvien lausuntojen ja päätösten valmistelusta sekä yleisten alueiden kaupunkikuvallisesta suunnittelusta. Kaupunkisuunnittelun toimialaan kuuluu myös liikenne- ja kunnallistekninen suunnittelu, vihersuunnittelu sekä erillisenä palveluyksikkönä paikkatiedot.