Kaavoitusarkkitehti - Oulun kaupunki

Kaavoitusarkkitehti

Oulun kaupungin Yhdyskunta- ja ympäristöpalveluissa KAAVOITUSARKKITEHDIN vakinaisen tehtävän hakuaikaa on jatkettu.

Kaavoitusarkkitehdin tehtävinä ovat kaupunkisuunnitteluun ja kaavoittamiseen liittyvä suunnittelu ja suunnittelun ohjaus, erilaiset asiantuntijatehtävät, asemakaavahankkeiden valmistelu, kaavaprosessien ja selvitysten koordinointi, sekä toimiminen kaavoituksen edustajana erilaisissa työ- ja ohjausryhmissä.

Kelpoisuusehtona tehtävään on arkkitehdin tutkinto tai diplomityövaiheeseen edenneet arkkitehtuurin
opinnot. Edellytämme hyviä vuorovaikutustaitoja, yhteistyökykyä, kehittävää työotetta, neuvottelutaitoa sekä yleisimpien suunnittelu- ja visualisointiohjelmien hallintaa. Eduksi luetaan työ- ja/tai opiskeluajan kokemus vastaavan tyyppisistä tehtävistä. Odotamme myös kiinnostusta ympäristöasioihin.

Tarjoamme sinulle itsenäisen työn, osaavat ja mukavat työkaverit sekä viihtyisän työympäristön Ympäristötalossa Oulun keskustan tuntumassa.

Oulun kaupunki käyttää vakinaisissa tehtävissä kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tehtävää haetaan sähköisesti osoitteessa www.ouka.fi/tyopaikat. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimita hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55 A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/4053/2019. Hakemukset on toimitettava 13.9.2019 klo 15.00 mennessä. Aiemmin tehtävää hakeneet otetaan huomioon tässä haussa.

Lisätietoja

https://www.ouka.fi/oulu/paatoksenteko-ja-hallinto/yhdyskunta-ja-ymparistopalvelut

Lisätietoja tehtävästä antavat asemakaava-arkkitehti Anne Olsbo, p. 044 703 2439 ja asemakaava-arkkitehti Uki Lahtinen, p. 044 703 2427. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@ouka.fi.

Oulun kaupunki, Yhdyskunta- ja ympäristöpalvelut, Kaavoitus
Osoite: Solistinkatu 2, 90120 Oulu

Valovoimainen Oulu – rohkea, reilu, vastuullinen. Oulu on Skandinavian pohjoinen pääkaupunki, jossa yhdistyvät luova ilmapiiri ja huipputeknologia, yrittäjyys ja taitavat tekijät, modernin merikaupungin omaperäinen kulttuuri ja elävä maaseutu. Oulussa on kunnioitettava koulutustarjonta ja Euroopan nuorin väestö sekä kykyä yhdessä rohkeasti rakentaa osaamisesta kansainvälisiä menestystarinoita. Kaikki tämä sopivan suuressa ja hyvinvoivassa kaupungissa, joka tarjoaa erinomaiset eväät onnelliseen elämään. Oulun kaupunki on noin 11 000 henkilön työpaikka.

Tutustu työnantajaan