Kaavoitusassistentti

Oulun kaupungin yhdyskunta- ja ympäristöpalveluissa on uudelleen haettavana KAAVOITUSASSISTENTIN vakinainen tehtävä.

Kaavoitusassistenttina tuotat suunnittelu- ja paikkatieto -ohjelmistoilla aineistoja ja suunnitelmakarttoja mm. asema- ja yleiskaavoja varten. Lisäksi tehtäviisi kuuluu asiakaspalvelua ja asiakirjahallinto-, täytäntöönpano- ja tiedotustehtäviä sekä kartta-aineistojen tuottamista.

Kelpoisuusvaatimuksena on ammatillinen perustutkinto maanmittausalan tai teknisen suunnittelun alalta (suunnitteluassistentti). Lisäksi edellytämme hyvää suunnittelu- ja paikkatieto-ohjelmistosovellusten sekä asianhallinta- ja toimisto-ohjelmistojen hallintaa. Odotamme myös maankäytön suunnittelun, karttojen ja muiden tehtävään liittyvien asiakirjojen tuntemusta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja ja aktiivista työotetta.

Oulun kaupunki käyttää vakinaisissa tehtävissä kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimitetaan hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55 A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/11549/2020. Hakemukset on toimitettava 29.1.2021 klo 15.00 mennessä. Tehtävää aiemmin hakeneiden hakemukset huomoidaan tässä rekrytoinnissa.

Lisätietoja

http://www.ouka.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävistä antavat asemakaava-arkkitehti Anne Olsbo, p. 044 703 2439 ja asemakaavapäällikkö Kari Nykänen, p. 040 663 7760. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@ouka.fi.

Oulun kaupunki, Yhdyskunta- ja ympäristöpalvelut, Kaavoitus
Osoite: Solistinkatu 2, 90140 Oulu

Valovoimainen Oulu – rohkea, reilu, vastuullinen. Oulu on Skandinavian pohjoinen pääkaupunki, jossa yhdistyvät luova ilmapiiri ja huipputeknologia, yrittäjyys ja taitavat tekijät, modernin merikaupungin omaperäinen kulttuuri ja elävä maaseutu. Oulussa on kunnioitettava koulutustarjonta ja Euroopan nuorin väestö sekä kykyä yhdessä rohkeasti rakentaa osaamisesta kansainvälisiä menestystarinoita. Kaikki tämä sopivan suuressa ja hyvinvoivassa kaupungissa, joka tarjoaa erinomaiset eväät onnelliseen elämään. Oulun kaupunki on noin 11 000 henkilön työpaikka.