Skip to main content
test
Kaavoitusassistentti - Oulun kaupunki

Oulun kaupungin kaupunkiympäristöpalveluiden tavoitteena on ympäristöystävällinen, toimiva ja viihtyisä Oulu. Työyhteisömme on innovatiivinen, yhteistyöhakuinen, kansallisesti ja kansainvälisesti verkostoitunut.

Haemme nyt KAAVOITUSASSISTENTTIA vakinaiseen tehtävään.

Tehtäviisi kuuluu yleiskaavojen ja muiden maankäytön suunnitelmien laadintaan sekä paikkatiedon hyödyntämiseen liittyvät avustavat tehtävät, asiakaspalvelu-, asianhallinta-, täytäntöönpano- ja tiedotustehtävät.

Kaavoitusassistenttina tuotat aineistoja ja suunnitelma-asiakirjoja yleiskaavoja sekä muita maankäyttöön liittyviä suunnitelmia varten ja vastaat niiden siirtämisestä kaupungin paikkatietojärjestelmään. Tehtävään kuuluu myös suunnitelmien lähtöaineistojen kokoaminen ja selvitysten laatiminen jatkotyötä varten sekä paikkatiedon hyödyntäminen ja analysointi.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva ammatillinen tutkinto teknilliseltä alalta.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimitetaan hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55 A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/276/2023. Hakemukset on toimitettava 8.2.2023 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

https://www.ouka.fi/oulu/paatoksenteko-ja-hallinto/kaupunkiymparistopalvelut

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antavat asemakaavapäällikkö Kari Nykänen, p. 040 663 7760 ja yleiskaavapäällikkö Paula Paajanen, p. 044 703 1233.

Lisätietoja

Oulun kaupunki, Kaupunkiympäristöpalvelut, Kaavoitus

Oulu. Vesistöjen hellässä halauksessa syntynyt, jalat tukevasti pohjoisessa mullassa seisova juureva, luonnon ehdoilla kehittyvä kaupunki. Pohjoisuutemme on rennonletkeää vieraanvaraisuutta, rohkeita tekoja ja sinnikkyyttä – menestyksen edellytyksiä. Supervoimamme ovat erilaiset ihmiset ja kaupunginosat sekä Oulun seudun rikas luonto. Meillä on tilaa, aikaa ja mahdollisuuksia kohtaamisille, jotka voivat myllertää koko elämäsi.

Oulun kaupunki on noin 7 000 henkilön työpaikka – asteen verran parempi, tietenkin.


Osoite: Solistinkatu 2, 90140 Oulu

Rekommenderade jobb