test
Kaavoitusjohtaja - Ilmajoen kunta

Menestystarinat eivät synny sattumalta - ne tehdään yhdessä. Ilmajokinen lakeuden rauha syntyy syvistä juurista, tekemisen voimasta ja tervetulleeksi toivottavasta yhteisöstä.

Haluatko olla osa menestystarinaa?

Ilmajoen kunta hakee

KAAVOITUSJOHTAJAA

toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen. Kaavoitusjohtajana toimit kaavoitus- ja mittaustulosalueen johtajana. Keskeisenä tehtäväalueenasi on maankäytön suunnittelu ja maanhankinnan valmistelu ja toimit teknisen lautakunnan esittelijänä vastuualueesi osalta. Olet kunnan johtoryhmän jäsen ja lähiesihenkilönäsi toimii tekninen johtaja.

Kaavoitusjohtajan viran kelpoisuusvaatimuksena on virkaan soveltuva korkeakoulututkinto ja MRL 20 § mukainen kaavoittajan pätevyys. Edellytämme työkokemusta maankäytön suunnittelun johto- tai asiantuntijatehtävistä, yhteistyökykyä sekä hyviä neuvottelutaitoja. Käytännön kokemus esihenkilötyöstä katsotaan eduksi. Lisäksi arvostamme kunnallishallinnon ja -talouden tuntemusta.

Virka tulee vastaanottaa 1.4.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. Virkasuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Virassa on kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukainen palkkaus. Ennen viran vastaanottamista virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan viimeistään 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Hakemukset palkkatoiveineen toimitetaan Ilmajoen kunnanhallitukselle Kuntarekryn (www.kuntarekry.fi) kautta 13.12.2021 klo 15.00 mennessä. Työavain 396982.

Lisätietoja

https://ilmajoki.fi/
https://www.linkedin.com/company/ilmajoen-kunta

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antavat:
Tekninen johtaja Paavo Perälä, 044 4191 300, paavo.perala@ilmajoki.fi
Kunnanhallituksen puheenjohtaja Antti Ålander, puh. 050 314 3260

Lisätietoja

Ilmajoen kunta, Tekninen osasto

Ilmajoki on 12 294 asukkaan nuori ja elinvoimainen kunta. Jopa 20 % ilmajokisista on alle 14-vuotiaita ja väkilukumme kasvaa vuosittain keskimäärin 50 asukkaalla. Myös yrityskannan kasvu on maakunnan paras. Kasvukunnan positiivinen ilmapiiri saa meidät tuottamaan palveluita, joista kuntalaiset ovat tutkitusti ylpeitä. Ilmajoki on sijainniltaan hyvien kulkuyhteyksien päässä ja lakeuden pääkaupunkiin on matkaa ainoastaan 15 minuuttia. Ilmajoki on tunnettu muun muassa urheilupitäjänä ja musiikkijuhlistaan. Ilmajoella on tilaa hengittää jo lavean lakeuden maisemankin puolesta. Paikallisidentiteetti on vahva ja yhteisöllisyys on voimissaan.


Osoite: Ilkantie 18, 60800 Ilmajoki

Rekommenderade jobb