Kaavoituspäällikkö - Riihimäen kaupunki

Kaavoituspäällikkö - Riihimäen kaupunki

Haemme rohkeaa, ripeää ja reilua kaupunkisuunnittelun ammattilaista vakituiseen virkaan johtamaan hauskaa ja eteenpäin suuntaavaa kaavoituksen tiimiä. Kaavoituspäällikkönä vastaat maankäytön suunnittelusta ja Riihimäki-strategian 2030 kaupungin ja kaupunkikuvan kehittäminen -kehittämiskokonaisuuden maankäytön suunnitteluun liittyvistä hankkeista.

Tule jättämään pysyvä jälki yhteen maamme tärkeimmistä asemakaupungeista ja täytä hakemus osoitteessa kuntarekry.fi viimeistään keskiviikkona 29.5.2019 klo 23.59. Kiinnostavimmat ehdokkaat haastattelemme ke 12.6.

Työt alkavat 1.8.2019 tai sopimuksen mukaan. Työaika on 36,75 h/viikko ja kuusi ensimmäistä kuukautta ovat koeaikaasi. Tehtävään valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä lääkärinlausunto terveydentilastaan. Kaavoituspäällikkö palkataan elinvoimatoimialueelle elinvoimajohtajan alaisuuteen valmisteilla olevan tavoiteorganisaation mukaisesti. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Hakija voi esittää palkkatoiveen.

Odotamme sinulta ylempää korkeakoulututkintoa sekä vähintään viiden (5) vuoden työkokemusta kaupunkisuunnittelusta ja maankäytön kehittämishankkeista. Eduksi katsomme yliopistossa tai korkeakoulussa suoritetun arkkitehdin tutkinnon. Sinulla on pätevyys (MRL 20 §) toimia kunnan kaavoittajana ja tiedät, miten kuntaympäristössä toimitaan. Hyvät neuvottelutaidot ovat yksi vahvuuksistasi; teet mielelläsi yhteistyötä asiantuntijoiden, eri sidosryhmien ja asukkaiden kanssa. Olet innovatiivinen ja haluat kehittää työyhteisöäsi sekä kaavoituksen toimintatapoja. Työssä menestyminen edellyttää yhdyskuntasuunnittelun toimialan ja ympäristölainsäädännön tuntemista sekä näkemystä kaupunkisuunnittelusta ja kaupunkikuvasta sekä oman osaamisen jatkuvaa kehittämistä. Hallitset työssä tarvittavat suunnitteluohjelmistot.

Kelpoisuuden osoittavat todistukset

Läs mer

http://www.riihimaki.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa vt. yleiskaava-arkkitehti Niina Matkala p. 019 758 5455 tai vt. tekninen johtaja Toni Haapakoski p. 019 758 4958. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@riihimaki.fi

Riihimäen kaupunki, Kaupunginhallituksen toimiala, Kaupunkikehityksen toimialue, Kaupunkisuunnittelu
Adress: Eteläinen Asemakatu 4, 11130 Riihimäki

Riihimäen kaupungin työntekijänä pääset kehittämään noin 30 000 asukkaan edelläkävijäkaupunkia. Tavoitteenamme on toimia ja palvella iloisella asenteella. Kiertotalous, robotiikkaopetus ja nuorisoteatteri ovat tärkeitä vahvuuksiamme. Riihimäelle on helppo tulla vajaassa tunnissa joka puolelta Etelä-Suomea. Kaupunkimme on ihmisen kokoinen, kaikki tärkeä löytyy kävelymatkan päästä. Riihimäen kaupunki on savuton työpaikka.

Mer om arbetsgivaren