Kaavoituspäällikkö - Riihimäen kaupunki

Haemme kaavoituspäällikköä vakituiseen virkaan johtamaan rohkeaa, ripeää ja reilua kaavoituksen tiimiä. Kaavoituspäällikkönä vastaat maankäytön suunnittelusta kaupungin strategian toteutumisesta maankäytön suunnittelussa sekä kaavoituksen vastuualueen toiminnasta. Kaavoituspäällikkö toimii kaavoituksen vastuualueen päällikkönä.

Olet innovatiivinen, hallitset laaja-alaisia kokonaisuuksia ja haluat kehittää työyhteisöäsi sekä kaavoituksen toimintatapoja ja omaat otteen vastuualueen etäjohtamiseen tarpeen mukaan. Hyvät neuvottelutaidot ovat yksi vahvuuksistasi; teet mielelläsi yhteistyötä asiantuntijoiden, eri sidosryhmien ja asukkaiden kanssa. Työssä menestyminen edellyttää yhdyskuntasuunnittelun toimialan ja ympäristölainsäädännön tuntemusta, näkemystä kaupunkisuunnittelusta ja kaupunkikuvasta sekä oman osaamisen jatkuvaa kehittämistä. Hallitset työssä tarvittavat suunnitteluohjelmistot.

Kelpoisuusehtona kaavoituspäällikön virkaan on soveltuva, ylempi korkeakoulututkinto, kuten esimerkiksi arkkitehdin tutkinto.

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme vähintään viiden (5) vuoden työkokemusta kaupunkisuunnittelusta ja maankäytön kehittämishankkeista, pätevyyttä (MRL 20 §) toimia kunnan kaavoittajana sekä suomenkielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa.

Luemme eduksi monipuolisen kokemuksen maankäytön suunnittelusta (asemakaavoitus ja yleiskaavoitus) sekä kuntaympäristössä toimimisesta.

Tule jättämään pysyvä jälki yhteen maamme tärkeimmistä rautatiekaupungeista ja täytä hakemus ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa kuntarekry.fi viimeistään 27.9.2021 klo 15.45. Mahdolliset paperihakemukset pyydämme toimittamaan osoitteella Riihimäen kaupunki, Kirjaamo, PL 125, 11101 Riihimäki.

Haastattelut järjestetään 1.10.21 Riihimäellä terveysturvallisuus huomioiden. Koronapandemiasta johtuen varaudu myös siihen, että tarvittaessa haastattelu järjestetään videoyhteydellä.

Työt alkavat 1.12.2021 tai sopimuksen mukaan. Työaika on 36,25 h/viikko ja kuusi ensimmäistä kuukautta ovat koeaikaasi. Tehtävään valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä lääkärinlausunto terveydentilastaan. Kaavoituspäällikkö palkataan elinvoiman toimialueelle kaavoituksen vastuualueelle elinvoimajohtajan alaisuuteen. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Hakija voi esittää palkkatoiveen.

Lisätietoja tehtävästä antaa elinvoimajohtaja Mika Herpiö p. 040 500 3345. Sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@riihimaki.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Elinvoimajohtaja Mika Herpiö 040 500 3345
s-postiosoite muotoa etunimi.sukunimi at riihimaki.fi

Lisätietoja

Riihimäen kaupunki, Kaupunginhallituksen toimiala, Elinvoiman toimialue, Kaavoitus

Riihimäen kaupungin työntekijänä pääset kehittämään noin 30 000 asukkaan edelläkävijäkaupunkia. Tavoitteenamme on toimia ja palvella iloisella asenteella. Kiertotalous, robotiikkaopetus ja nuorisoteatteri ovat tärkeitä vahvuuksiamme. Riihimäelle on helppo tulla vajaassa tunnissa joka puolelta Etelä-Suomea. Kaupunkimme on ihmisen kokoinen, kaikki tärkeä löytyy kävelymatkan päästä. Riihimäen kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Eteläinen Asemakatu 4, 11130 Riihimäki
Riihimäen kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb