Skip to main content
test
Kaavoituspäällikkö - Liperin kunta

Liperin kunta hakee joukkoonsa kaavoituspäällikköä toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen.

Kaavoituspäällikkö toimii kunnan maankäytön ja kaavoituksen asiantuntijana vastaten kunnan maankäytön suunnittelusta ja kehittämisestä sekä maaomaisuuden hallinnasta.

Kaavoituspäällikkö toimii maankäyttö- ja rakennuslain 20 § edellyttämänä kunnan kaavoittajana ja valmistelee kaavoitusasiat päätöksentekoon elinympäristölautakunnalle.

Kaavoituspäällikkö johtaa kaavoitus- ja maankäyttöpalveluiden tulosaluetta sekä toimii esihenkilönä tiimilleen. Toivomme kaavoituspäälliköltämme kehitysmyönteisyyttä tärkeän vastuualueen johtamisessa. Tarjoamme innostavan työpaikan, jossa kannustamme työntekijöitä kehittämään omaa osaamistaan. Työnkuva mahdollistaa myös etätyöskentelyn.

Kaavoituspäällikön viran kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto. Viran menestyksellinen hoitaminen vaatii riittävää kokemusta maankäytön suunnittelusta, kaavoituksesta, maaomaisuuden hallinnasta ja maankäyttö- ja rakennuslain tuntemusta. Arvostamme aktiivista ja aikaansaavaa kehittämisotetta sekä hyviä johtamis-, vuorovaikutus ja yhteistyötaitoja sekä valmiutta toimia erilaisten sidosryhmien kanssa.

Hakijan tulee esittää alkuperäiset opinto-/työtodistukset haastattelutilaisuudessa. Haastattelut järjestetään 29.8.2022 ja 31.8.2022. Haastattelut voidaan tarvittaessa toteuttaa etäyhteyksien välityksellä.

Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti.

Virka täytetään 3.10.2022 alkaen tai sopimuksen mukaisesti.

Valitulla on kuuden kuukauden koeaika. Ennen viran vastaanottamista valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen Kuntarekry-järjestelmän kautta. Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen. Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän työavain. Hakemuksia ei palauteta. Myös postitse lähetetyt hakemukset käsitellään sähköisesti Kuntarekry-järjestelmässä. Hakemusten postitusosoite on Liperin kunta, PL 20 83101 Liperi.

Lisätietoja

http://www.liperi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tekninen johtaja Jouni Pekonen, p. 050 467 3533
Lisätietoja voit kysyä puhelimitse 1.8.2022 ja 15.8.2022 klo 12-15 välisenä aikana

Lisätietoja

Liperin kunta

Liperi on kolmen taajaman ja noin 12 000 asukkaan kaunis ja elinvoimainen kunta Joensuun kupeessa Pohjois-Karjalassa. Liperin kunnan palveluksessa on noin 500 eri alojen ammattilaista. Meille jokainen työntekijä on yhtä tärkeä. Panostamme henkilökunnan työhyvinvointiin ja koulutusmahdollisuuksiin tarjoamalla hyvän mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen. Tule osaavaan joukkoomme, tervetuloa Liperiin!


Osoite: Varolantie 3, 83100 Liperi

Rekommenderade jobb