Kädentaitojen tuntiopettaja - Haapaveden kaupunki

Kädentaitojen tuntiopettaja

Opistomme on kehittyvä ja monipuolinen kansalaisopisto. Toiminta-alueenamme on Haapavesi, Kärsämäki, Merijärvi, Oulainen, Pyhäntä ja Siikalatva. Etsimme joukkoomme 16.9.2019 alkaen uutta luovaa kädentaitojen tuntiopettajaa, jolla on laaja-alaista eri tekniikoiden ja kankaankudonnan osaamista. Tehtävän hoitaminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja. Arvostamme kokemusta kansalaisopisto-opetuksesta sekä eri-ikäisiä opiskelijoita innostavaa työotetta ja halukkuutta kehittää kädentaitojen opetusta. Työ tapahtuu Jokihelmen opiston toiminta-alueella sekä päivä- että ilta-aikaan, mikä edellyttää oman auton käyttöä. Työsuhde on määräaikainen työn kausiluonteisuudesta johtuen. Opetuksen määrä riippuu toteutuvista kursseista. Kelpoisuusehdot on määritelty asetuksessa 1998/986. Palkkaus ja työehdot määräytyvät OVTES:n mukaan.

Lähetä hakemuksesi, johon pyydämme liittämään nimikirjanotteen tai ansioluettelon ja oikeaksi todistetut jäljennökset kelpoisuuden osoittavista todistuksista 14.8.2019 klo 15.00 mennessä Kuntarekry-ohjelman kautta. Mikäli et voi lähettää hakemuksiasi Kuntarekryn kautta, niin lähetä paperiset hakemukset osoitteeseen Jokihelmen opisto, Vanhatie 45, 86600 Haapavesi ja kuoreen merkintä kädentaitojen opettaja. Lisätietoja voit kysyä 1.-7.8.2019 p. 044 7591 244 rehtori Anu Hultqvist. Emme palauta hakemusasiakirjoja.

Valitun on esitettävä 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikosrekisterilain 1993/770 6 §:n 2 momentin mukainen ote rikosrekisteristä perustuen lakiin lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 2002/504.

Pätevien hakijoiden puuttuessa myös kelpoisuutta vailla oleva henkilö voi tulla valituksi.

Rehtori Anu Hultqvist 1.-7.8.2019 p. 044 7591 244

Haapaveden kaupunki, Kansalaisopisto
Osoite: Vanhatie 45, 86600 Haapavesi

Haapavedellä on hyvä asua, elää ja olla.Luonnonläheisyys, hyvät asumisen mahdollisuudet
ja laaja koulutus- ja palvelutarjonta luovat virikkeellisen ja turvallisen asuinympäristön.
Myös monipuoliset kulttuuri-, liikunta- ja vapaa-ajan harrastusmahdollisuudet luovat edellytykset
hyvään elämiseen. Pieneksi kaupungiksi Haapavedeltä löytyvät suuren kaupungin liikunta- ja vapaa-ajanpalvelut.

Tutustu työnantajaan