Skip to main content
test
Kahvilanhoitaja - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Haemme joukkoomme positiivista ja oma-aloitteista tiimityöntekijää, jolla on järjestelmällinen ja itsenäinen työote sekä halu ja valmius kehittää itseään. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja sekä asiakaspalveluhenkisyyttä.

Haemme Keudan Sipoo Enterin toimipisteeseen henkilöä hoitamaan kahvilanhoitajan tehtävää.

Kahvilassa käy opiskelijoita ja henkilökuntaa. Työskentelet itsenäisesti. Lähiesihenkilösi toimii toisessa opiskelijaravintolassa Keravalla, jossa saatat työskennellä tarvittaessa.

Tehtäviisi kuuluvat mm.
- asiakaspalvelu, tilitys ja laskutus kassalla
- leipomista tarvittaessa
- kahvila- ja tilaustuotteiden valmistaminen
- raaka-aineiden tilaamista tukusta tai toisesta toimipisteestä
- astiahuolto ja keittiön puhtaanapitoon liittyvät tehtävät
- kahvilan omavalvontaan ja kestävään kehitykseen liittyvät asiat
- lisäksi osallistut muihin keittiön töihin tarvittaessa.

Toivomme sinulta:
- leipurin tai kokin koulutusta tai aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä
- hyviä organisointitaitoja ja itsenäistä työotetta sekä vastuun ottamista annetuista tehtävistä
- hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä asiakaspalveluhenkisyyttä
- hyvää suomen kielen taitoa
- mahdollisuutta oman autonkäyttöön.

Olet etsimämme henkilö, kun seuraat aktiivisesti uusimpia alan trendejä ja pidät ammattitaitoasi yllä. Olet iloinen ja positiivinen tiimipelaaja. Sinulla on visuaalista silmää kauniiseen ruokatuotteen esille laittoon. Jamix, Ceepos, Chefstein ovat sinulle tuttuja entuudestaan tai olet nopea oppimaan uutta.

Tarjoamme sinulle laajan tehtäväkokonaisuuden, jossa pääset vaikuttamaan asiakkaiden päivittäiseen elämänlaatuun. Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen 38,25h/vko. Työvuorot sijoittuvat pääsääntöisesti arkisin klo 7-15 välille. Työ alkaa 15.8.2022 tai sopimuksen mukaan. Me keudalaiset työskentelemme tarvittaessa myös muissa Keudan toimipisteissä Keski-Uudellamaalla.

Tehtävään valitun on esitettävä lain 504/2002 mukainen rikostaustaote ennen työsuhteen vahvistamista. Tehtävä edellyttää hygieniapassia.

Tarjoamme sinulle kehittämismyönteisen työilmapiirin. Työntekijöidemme hyvinvointia vahvistamme työterveyshuollon palveluilla sekä vireällä työhyvinvointitoiminnalla, johon kuuluu mm. ePassin liikunta- ja kulttuuripalveluita.

Tervetuloa Keudaan kehittämään ja kehittymään!

Lisätietoja

http://www.keuda.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Mira Järvinen, ravintolapäällikkö mira.jarvinen@keuda.fi tai puhelimitse 040 174 5628 (arkisin klo 8-14)
Soile Altio vs. ruokapalvelupäällikkö soile.altio@keuda.fi tai puhelimitse 040 174 5401 (arkisin klo 8-14)

Lisätietoja

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä, Yhteiset palvelut

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda toteuttaa Suomen viidenneksi suurimpana ammatillisen koulutuksen järjestäjänä opiskelijoilleen sekä työelämälle yksilöllisiä, vaikuttavia koulutus- ja osaamisen kehittämispalveluja. Keski-Uudellamaalla sijaitsevissa 10 toimipisteessämme työskentelee 820 innostunutta keudalaista. Toimintamme sisältää 80 eri tutkintoihin johtavaa ammatillista, työvoima- ja valmentavaa koulutusta sekä aikuisten perusopetusta, joissa opiskelee vuosittain yli 10 000 opiskelijaa. Opetus- ja kulttuuriministeriö laatupalkitsi Keudan vuonna 2020 ammatillisen koulutuksen järjestäjänä. Vuosi 2022 on juhlavuosi, kun Keuda täyttää 60 vuotta.


Osoite: Iso Kylätie 14, 04130 Sipoo

Rekommenderade jobb