test
Kahviomyyjä, toimi - Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri

Kahviomyyjä, etsitkö uusia haasteita työelämääsi? Oulun yliopistollisen sairaalan kahvioihin haetaan kahviomyyjää toimeen. Tule osaksi osaavaa joukkoamme!

Kahviomyyjän työtehtävät kahviossa sisältävät kassatyöskentelyä, astiahuoltoa, linjastotyöskentelyä ja muita kahvion töitä. Työ on kaksivuorotyötä maanantaista sunnuntaihin.

Arvostamme ammattitaidon lisäksi hyviä työyhteisö- ja vuorovaikutustaitoja, joustavuutta ja kehittävää työotetta. Tarjoamme Sinulle monipuolisen työtehtävän.

Kahviomyyjän kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ammatillinen perustutkinto.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa.

Henkilön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://www.ppshp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antavat ravitsemisjohtaja Jaana Honkanen, p. 040 504 5873, sähköposti: jaana.honkanen@ppshp.fi ja ateriapalveluesimies Sanna Leinonen, p. 040 534 1548, sähköposti: sanna.m.leinonen@ppshp.fi

Lisätietoja

Oulun yliopistollinen sairaala, Sairaanhoidollisten palvelujen tulosalue, Potilashoidon palvelut, Ravintopalvelut, Kahviot

Oulun yliopistollinen sairaala on innovatiivinen, uudistuva ja tuloksellinen terveydenhuollon huipputoimija sekä erikoissairaanhoidon arvostettu ja vetovoimainen työnantaja. Menestystekijöinä on osaava, työssään viihtyvä henkilöstö, jonka koulutukseen ja perehdytykseen panostetaan. Haasta itsesi, haasta meidät!

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri on savuton ja päihteetön työpaikka.


Osoite: Kajaanintie 50, 90220 Oulu

Rekommenderade jobb