Skip to main content
test
Kahviomyyjän ja ravitsemistyöntekijän sijaisuuksien jatkuva haku ravintopalveluihin - Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri


Kahviomyyjä/ravitsemistyöntekijä, Tervetuloa työskentelemään Oulun yliopistolliseen sairaalaan ravintopalveluihin!
Tarvitsemme uusia ammattilaisia vaihtelevan pituisiin sijaisuuksiin ateria- ja ravintolapalveluihin. Tartu tilaisuuteen ja tule kehittämään ammattitaitoasi ravintopalveluiden osaajaksi.

Kahviomyyjän työtehtävät kahviossa sisältävät kassatyöskentelyä, astiahuoltoa, linjastotyöskentelyä ja muita kahvion töitä. Työ on kaksivuorotyötä maanantaista sunnuntaihin. Arvostamme ammattitaidon lisäksi hyviä työyhteisö- ja vuorovaikutustaitoja, joustavuutta ja kehittävää työotetta. Kahviomyyjän kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ammatillinen perustutkinto.

Ravitsemistyöntekijän työtehtävät ravintokeskuksessa sisältävät astiahuoltoa, ruuan jakelua ja muita keittiön töitä. Ravintoloissa kassa- ja linjastotyöskentelyä sekä astiahuoltoa ja muita ravintolan työtehtäviä. Työ on kaksivuorotyötä maanantaista sunnuntaihin. Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ammatillinen perustutkinto ja hygieniapassi.

Ravintoalan ammattilainen nyt Sinulla on mahdollisuus lisätä osaamistasi ja kokea suuren sairaalan yhteistyön henki. Kiinnostuitko? Täytä hakemus ja lähetä se meille jo tänään. Hakemuksen pääset täyttämään Hae työpaikkaa - painikkeen kautta. Lähetetty hakemuksesi tulee yksikköön käsiteltäväksi. Otamme sinuun yhteyttä ja sovimme haastatteluajan työntekijätarpeiden mukaan. Haastattelutilanteessa tarkistamme henkilöllisyyden sekä alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Jos sinulla on aikaisempaa alan työkokemusta, niin lisää hakemukseesi esimiestasoisen suosittelijan yhteystiedot. Soitamme aina suosittelijatiedot viimeisestä työpaikasta.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työ ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://www.ppshp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antavat ateriapalveluesihenkilö Hannele Gallenius puh. 040 709 1786 ja ateriapalveluesihenkilö Sanna Leinonen puh. 040 534 1548.

Lisätietoja

Ravintopalvelut

Oulun yliopistollinen sairaala on innovatiivinen, uudistuva ja tuloksellinen terveydenhuollon huipputoimija sekä erikoissairaanhoidon arvostettu ja vetovoimainen työnantaja. Yhtenä menestystekijänä on osaava, työssään viihtyvä henkilöstö, jonka koulutukseen ja perehdytykseen panostetaan. Haasta itsesi, haasta meidät!

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri on savuton ja päihteetön työpaikka.

Rekommenderade jobb