Skip to main content
test
KAKSI (2) OHJAAJAN TOIMEA VAMMAISPALVELUISSA - Mellersta Österbottens social- och hälsovårdssamkommun Soite

Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soitessa on haettavana 11.7.2022 klo 12 mennessä

KAKSI OHJAAJAN TOIMEA VAMMAISPALVELUISSA

Toimi sijoittuu vammaispalveluiden toimialueelle ja työtehtävät asumispalvelujen ja päiväaikaisen toiminnan palvelualueelle. Työtehtävät kohdentuvat Lumikonkorttelin Lumikonkotiin sekä Asuva- yksikköön.

Työtehtäviin kuuluu kehitysvammaisten asukkaiden ohjaus ja tukeminen arjen toiminnoissa. Yksiköissä toteutetaan tehostettua palveluasumista. Lumikonkodissa on kahdeksan vakituista asumispaikkaa ja neljä jaksohoitopaikkaa. Asuva tarjoaa kymmenelle nuorelle Luovin opiskelijalle asumista maanantaista perjantaihin.

Työ on jaksotyötä kolmessa eri vuorossa (aamu, ilta- ja yövuoro). Työtehtävät voivat sijoittua sekä Asuva- että Lumikonkoti-yksikköön.

Toimeen valitulta odotamme asiakaslähtöistä työskentelytapaa, kehittämismyönteisyyttä, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä sopeutua muutoksiin. Tehtävässä tarvitaan sujuvia vuorovaikutustaitoja, joustavuutta ja kykyä kohdata ihminen ihmisenä. Haemme työntekijää, joka on kiinnostunut kehitysvammaisten henkilöiden kanssa tehtävästä työstä. Eduksi katsotaan kokemus vammaisten henkilöiden kanssa työskentelystä. Kelpoisuusehtona on lähihoitaja.

Toimea haetaan täyttämällä sähköinen hakemus www.soite.fi/tyopaikat - sivulla. Sähköiseen hakemukseen liitetään CV. Sähköisessä haussa ei tarvitse toimittaa jäljennöksiä tutkinto- ja työtodistuksista, mutta on varauduttava tuomaan ne mahdolliseen haastatteluun. Palkkaus määräytyy voimassa olevan kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Työ alkaa 1.8.2022.

Valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48§:n mukainen rokotesuoja. Koeaika on 6 kuukautta.

Soite on savuton työpaikka.

Lisätietoja antaa vs. palveluesihenkilö Nina Pikkarainen 040 8043667, nina.pikkarainen@soite.fi ja palvelualuejohtaja Sari Valkama 040 8042985, sari.valkama@soite.fi

KESKI-POHJANMAAN SOSIAALI- JA TERVEYSPALVELUKUNTAYHTYMÄ

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja

Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soite aloitti toimintansa 1.1.2017. Soite on maakunnallinen perus- ja erikoispalvelut sekä sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut yhteenliittävä kuntayhtymä.

Rekommenderade jobb