Kaksi hammaslääkäriä - Jyväskylän kaupunki

Jyväskylän kaupungin suun terveydenhuolto tuottaa palveluita 150 000 asukkaalle. Haemme nyt 180 henkilön monialaiseen osaajien joukkoomme

HAMMASLÄÄKÄREITÄ

kahteen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.9.2021 alkaen.

Tehtävän kelpoisuusehtona on Suomessa laillistetun hammaslääkärin pätevyys. Lisäksi edellytämme tehtävän kannalta riittävää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa, hyviä työyhteisö- ja vuorovaikutustaitoja, monipuolista ja sujuvaa kliinisen perustyön osaamista. Kokemus eri-ikäisten potilaiden hoidosta sekä ammatillinen täydennyskoulutus katsotaan eduksi.

Olemme koulutusmyönteisiä ja tuemme ammatillista kehittymistä. Meillä on hyvät mahdollisuudet konsultoida erikoishoitoja (kirurgia, parodontologia, kliininen erikoishoito, kariologia, pedodontia, oikomishoito, radiologia). Tarjoamme paikallisesti sovitun kilpailukykyisen palkan.

Jos mielenkiintosi heräsi, voit hakea tukea päätöksentekoon vielä osoitteesta:
http://www.jyvaskyla.fi/rekrytointi/laakarit/toissa

Tervetuloa osaavaan ja mukavaan joukkoomme!

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES) ja Lääkärisopimuksen (LS) mukaan.

Tehtävät alkavat 1.9.2021. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa, joka tulee osoittaa hyväksytysti.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Vastaava hammaslääkäri Hannamari Pitkänen p. 046 923 7606 (etunimi.sukunimi@jyvaskyla.fi)

Lisätietoja

Jyväskylän kaupunki

Jyväskylän kaupungissa on avoin ja keskusteleva työkulttuuri. Meitä on noin 7000 työntekijää. Peruspilareitamme ovat yhteistyökyky ja rohkeus sekä sivistys ja suvaitsevaisuus. Haluamme olla jatkuvassa liikkeessä, jalat vahvasti maassa ja katse rohkeasti maailmalla. Jyväskylä on älyn ja sydämen sivistyksen keskus. Toimimme tavoitteellisesti ja tartumme asioihin - hyväntuulisesti ja innostavasti.


Osoite: 40100 Jyväskylä
Jyväskylän kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb