Kaksi hammaslääkärin toimea - Äänekosken kaupunki

Kaksi hammaslääkärin toimea

Äänekoskella on moderni terveyskeskus, jonka suunnittelussa on erityisesti otettu huomioon tulevaisuuteen suuntaava toimintatapa, mm. back office tilat konsultatiivisuutta palvelemaan. Terveyspalvelujen keskittäminen uuteen terveyskeskukseen mahdollistaa moniammatillisen yhteistyön. Kuvantaminen on digitalisoitu ja operatiivisissa toimenpiteissä on käytettävissä kirurginen porakoneyksikkö. Hoitohuoneissa on jäähdyttävä ilmastointi ja kohdepoisto. Kahdessa hoitohuoneessa on potilasnosturi. Ajanvaraus on keskitetty.

Henkilöstöömme kuuluu kahdeksan hammaslääkäriä, viisi suuhygienistiä ja 12 hammashoitajaa sekä suun terveydenhuollon osastonhoitaja ja vastaava hammaslääkäri. Yhden hammashoitajan työpanos on suunnattu ennaltaehkäisevään työhön. Äänekosken terveysasemalla käy säännöllisesti kliinisen hammashoidon ja ortodontian erikoishammaslääkäreitä, joita on mahdollista konsultoida. Potilastietojärjestelmämme Mediatri on liitetty KanTa-palveluun.

Haemme kahta hammaslääkäriä perushammashoidon tehtäviin Äänekosken suun terveydenhuoltoon. Tehtävänkuva on monipuolinen ja kaikki ikäluokat huomioiva. Työnjakoa on viety pitkälle ja kehitystyö on jatkuvaa. Arvostamme hammaslääkärin laaja-alaista osaamista, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä halua oman ja työyhteisön toiminnan jatkuvaan kehittämiseen. Tarjoamme käyttöösi modernin laitteiston ja välineistön sekä osaavan ja kokeneen henkilöstön. Kollegiaalinen työote on tukenasi kaikissa tilanteissa.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistetun hammaslääkärin pätevyys sekä hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito. Tehtävään vaaditaan tartuntatautilain 48 § edellyttämä rokotussuoja. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset on esitettävä haastattelun yhteydessä.

Tehtävään valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä ilmoittaa kirjallisesti toimen vastaanottamisesta 30 päivän kuluessa valinnan tiedoksi saannista. Toimessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Pyydämme hakemukset Kuntarekry.fi kautta.

Tutustu työnantajaan

Vastaava hammaslääkäri Tuula Juutistenaho, p. 0407521290
Suun terveydenhuollon osastonhoitaja Carita Forssell, p. 0407521291
E-mail: etunimi.sukunimi@aanekoski.fi

Suun terveydenhuolto
Osoite: Terveyskatu 8, 44100 äänekoski

Äänekoski sijaitsee Keski-Suomen maakunnan sydämessä, nelostien kupeessa ja vesistöjen kainalossa. Noin 20 000 asukkaan Äänekoski on juuri sopivan kokoinen ja tarjoaa rikkaat ja monipuoliset puitteet elämään. Puhdas luonto, viihtyisä asuinympäristö ja hyvät palvelut, ne kaikki löytyvät Äänekoskelta. Äänekoskella asuu hyvä arki.

Äänekosken persoonaa leimaavat luonnon hiomaton kauneus ja toisaalta korkean teknologian loppuun hiotut ratkaisut. Kaupunki ammentaa voimaa luonnosta niin teollisuuteen kuin asukkaidensa hyvinvointiin. Äänekoski onkin monen kansainvälisesti menestyvän yrityksen kotipaikka. Vahvan teollisuuden myötä kaupungin työpaikkaomavaraisuus on jatkuvasti yli 100%.

Henkilöstöä kaupunkikonsernin palveluksessa on noin 1 500.

Olemme savuton työyhteisö.