Kaksi kaupungineläinlääkärin praktikkovirkaa - Kuusamon kaupunki

Kuusamon kaupunki tuottaa vastuukuntana ympäristöterveydenhuollon, mukaan lukien eläinlääkintähuollon ja ympäristönsuojelun sekä maaseutuhallinnon palvelut, Kuusamon kaupungin sekä Posion ja Taivalkosken kuntien alueella.

Virka sijoittuu ympäristötulosalueen eläinlääkinnän tulosyksikköön. Viran sijoituspaikkana on yhteistoiminta-alueen toimipiste valinnaisesti Kuusamossa tai Posiolla. Eläinlääkinnän tulosyksikköön kuuluu kuusi eläinlääkäriä, joista yksi on valvontaeläinlääkäri ja muut praktiikkaa tekeviä eläinlääkäreitä, sekä yksi klinikkaeläintenhoitaja.

Yhteistoiminta-alue sijaitsee Koillismaalla, Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa. Koillismaan luonto antaa runsaat ja kauniit puitteet vapaa-ajan asumiseen, liikuntaan ja luontoharrastuksiin, kuten kalastukseen, metsästykseen ja retkeilyyn. Yhteistoiminta-alueella on useita retkeilykohteita ja Rukan laskettelukeskus sekä nähtävyyksiä, kuten Oulangan kansallispuisto.

Kaupungineläinlääkärin virka täytetään mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan. Hakijan toiveesta virkamääräys voidaan tehdä myös määräaikaisena viransijaisuutena. Mahdollisen määräaikaisuuden kesto täysin sovittavissa. Kaupungineläinlääkäriä haetaan sekapraktiikan hoitamiseen. Virkaan kuuluvat eläinlääkintähuoltolain 15 § 2.mom mukaiset viranomaistehtävät ja tarvittaessa elintarvikevalvonnan sekä valtion valvontatehtäviä yhteistoiminta-alueella. Tehtäväkohtainen palkkaus 2700 €/kk. Virkaan kuuluu päivystysvelvoite. Päivystyskorvaukset maksetaan 1,5-kertaisina Lääkärisopimuksen mukaisiin päivystyskorvauksiin nähden. Alueella ei ole eriytettyä suur-/pieneläinpäivystystä. Muut palvelusuhteen ehdot määräytyvät Lääkärisopimuksen ja KVTES:n mukaan. Virkaan on mahdollista sisällyttää erillisellä toimialajohtajan päätöksellä esihenkilötehtäviä Kuusamon kaupungin käytännön mukaisesti.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistetun eläinlääkärin tutkinto. Määräaikaiseen viransijaisuuteen voidaan valita väliaikaiset praktiikkaoikeudet omaava eläinlääketieteen kandidaatti. Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn, hyvää suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa, hyviä yhteistyötaitoja sekä aktiivista työotetta. Viran hoitaminen edellyttää B-ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta. Praktiikkatyön lisäksi sivutyönä on mahdollisuus tehdä poronlihan tarkastusta Lapin Aluehallintoviraston tarkastuseläinlääkärinä, yhteistoiminta-alueella on kaksi poroteurastamoa. Työnantaja avustaa asunnon järjestämisessä.

Virkaan valitun tulee ennen virkaan nimittämistä esittää hyväksytty todistus terveydentilastaan. Virassa noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Hakemukset ansioluetteloineen ja suosittelijoineen tulee toimittaa viimeistään perjantaihin 24.9.2021 klo 15.00 mennessä Kuntarekry -palvelussa (www.kuntarekry.fi - työavain nro 379629).

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa yhdyskuntajohtaja Jarkko Tammi p. 040 564 5716,
jarkko.tammi@kuusamo.fi ja vs. ympäristötulosalueen johtaja Hannu Kesti
p. 040 731 6826, hannu.kesti@kuusamo.fi

Lisätietoja

Kuusamon kaupunki, Yhdyskuntatekniikka, Ympäristö

Kaikkien aikojen Kuusamo, Pohjolan luontopääkaupunki Kuusamo työllistää n. 1200 työntekijää, joista 80 % on perusturvan ja kasvatus- ja sivistystoimen alaisuudessa. Kuusamo - aktiivinen luontokaupunki - on vetänyt ihmisiä puoleensa jo vuosisatoja. Kukapa uskoisi, että erämaassa ainutlaatuisen luonnon keskellä sykkii jatkuvasti kehittyvä, monipuolisten palveluiden kaupunkikeskus. Kuusamon julkiset ja yksityiset palvelut ovat jo pitkään vastanneet niin määrältään kuin laadultaan keskikokoisen kaupungin palveluja. Hallinnollisesti Kuusamo kuuluu Koillismaan seutukuntaan ja Pohjois-Pohjanmaan maakuntaan. Kuusamon kaupunki on savuton työpaikka 1.1.2014 alkaen.


Osoite: Keskuskuja 6, 93600 Kuusamo

Rekommenderade jobb