Skip to main content
test

Kiinnostaisiko sinua tulla työskentelemään Lempäälään Hyvinvointipalvelujen sijaispooliin?

Lempäälän kunnan hyvinvointipalveluiden hoitohenkilöstön sijaispooli käynnistettiin noin vuosi sitten ja kokemukset omasta sijaispoolista ovat olleet myönteisiä. Sijaispoolin osaavien ammattilaisten avulla turvataan asiakkaidemme turvallinen hoito eri yksiköissä esimerkiksi henkilökunnan vuosilomien sekä äkillisten poissaolojen aikana. Etsimme nyt kahta (2) lähihoitajaa joukkoamme vahvistamaan ja vastaamaan eri pituisten sijaistamisen tarpeita.

Sijaistettavat työyksiköt ovat Lempäälän alueella ja sijaispoolin lähihoitajat työskentelevät tällä hetkellä, terveyskeskussairaalassa, ikäihmisten ja vammaisten asumispalveluissa sekä kotihoidossa.

Sijaispoolin tiimissä on hyvä ja kannustava ilmapiiri ja sen työntekijöillä on oma esihenkilö. Työaikamuoto on jaksotyö, joten tehtävässä tulee sitoutua kolmivuorotyöhön.

Sen lisäksi, että olet lähihoitajatutkinnon suorittanut alan ammattilainen ja hallitset perustehtäväsi, on sinulla kyky ajatella ja toimia ratkaisukeskeisesti ja yhteistyötä rakentavasti. Työskentely eri yksiköissä vaatii joustavuutta ja aktiivista tarttuvaa otetta työn tekemiseen sekä valmiutta kehittää itseään ja työyhteisöjen toimintaa. Kuntouttava asiakkaan toimintakykyä ylläpitävä ja edistävä työtapa on sinulle luontaista sekä sinulla on mahdollisesti siitä myös hankittua lisäkoulutusta.

Jos pidät nopeasti vaihtuvista tilanteista ja monipuolisesta työstä, niin laitathan hakemuksesi tulemaan 10.5.2022 klo 12.00 mennessä kuntarekry.fi kautta. Työsuhteen aloitus mahdollisimman pian. Haastattelemme hakijoita ja hakuaikana. Rekrytointi päättyy tehtävään sopivien henkilöiden löydyttyä, joten laita hakemuksesi Kuntarekryyn mahdollisimman pian. Jos sinulla heräsi kysyttävää työtehtävästä, niin vs. palveluvastaava Ilse Puumalainen ja vs. palvelupäällikkö Tiina Heikkinen ovat tavoitettavissa arkisin sähköpostitse tai puhelimitse klo 8-15.30 välillä.

Kelpoisuusvaatimuksena on lähihoitajan tutkinto tai aikaisempi opistoasteen tutkinto ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus. Edellytämme myös tartuntatautilain 48§:n määrittämää rokotussuojaa.
Lähihoitajan tehtäväkohtainen palkka on 2328,93 € + erillislisä 151,5 € + henkilökohtainenlisä 61,95 € = 2542,38 €/ kk + työkokemukseen perustuva kokemuslisä.

Henkilöstöeduista jotain mainitaksemme on meillä mm. käytössä Smartum liikunta- ja kulttuurietu, sekä kunnan kuntosaleja saa käyttää maksutta niiden yleisillä vuoroilla.

Tehtävässä noudatamme 6 kk:n koeaikaa.

Lempäälän kunta on savuton työyhteisö.

Lähihoitajien toimien rekrytointia jatketaan 24.5.2022 klo 12:00 asti. 25.4.-10.5. 2022 jätetyt hakemukset huomioidaan myös tehtävää täytettäessä.


Lisätietoja

https://www.esitteemme.fi/terveysalalle-Lempaalaan/WebView
https://www.lempaala.fi/sosiaali-ja-terveys/ikaihmisten-palvelut/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa palveluvastaava Minna Martikainen, minna.martikainen@lempaala.fi p. 040 133 7339 ja vs. palvelupäällikkö Tiina Heikkinen, tiina.heikkinen@lempaala.fi p. 040 199 5984 arkisin klo 8 - 15:30.
Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi.

Lisätietoja

Lempäälän kunta, Hyvinvoinnin palvelualue, Terveyspalvelut

Lempäälä on kasvava ja kehittyvä yli 24.000 asukkaan kunta. Kuntastrategiamme visio on Kunta, joka sanoo kyllä.

Lempäälä on myönteinen keskustelukumppani, joka saattaa asiat loppuun. Olemme tavoitettavissa, puhumme avoimesti ja löydämme ratkaisut yhdessä.


Osoite: Himminpolku 6, 37500 Lempäälä
Lempäälän kunta - Rökfri arbetsplats Lempäälän kunta - Ansvarig sommararbetsgivare Lempäälän kunta - UNICEF en barnvänlig kommun Lempäälän kunta - Responsible employer Lempäälän kunta - We Invest in Orientantion Lempäälän kunta - Good Mood Workplace

Rekommenderade jobb