Kaksi lähihoitajaa vanhustenhuoltoon Paraisille - Pargas stad

Parainen on kaksikielinen saaristokaupunki, jonka keskusta sijaitsee 25 km päässä Turusta. Saaristokaupunki tarjoaa ammattitaitoisille työntekijöille inspiroivan ympäristön ja hyvän työyhteisön.

Haemme kahta lähihoitajaa Paraisten kaupungin tehostettuun kotihoitoon ja kotiutustiimiin

Lähihoitajan työ kotihoidossa on asiakkaan luona tapahtuvaa asiakaslähtöistä ja kuntouttavaa hoitotyötä. Työ sisältää perushoidon lisäksi sairaanhoidollisia tehtäviä. Työn tarkoituksena on tukea ja hoitaa sellaisia asiakkaita, joilla ei ole omaisia auttamassa, ja jotka tarvitsevat tukea päivittäisissä askareissa ja toiminnoissa.

Toiminnan kasvaessa haemme nyt lähihoitajia uuden toimintamallin mukaiseen tiimiin, jossa asiakkaille annetaan tehostettua kotihoitoa. Sama tiimi vastaa myös uusien kotihoidon asiakkaiden kotiutumisesta ja arviointi- ja kuntoutustyöstä.
Työ kotihoidossa on itsenäistä, liikkuvaa ja vaihtelevaa. Lähihoitajat tekevät työtä aamu- ja iltavuoroissa. Sairaanhoitajat työskentelevät kotihoidon tiimeissä lähihoitajien tukena ja tiimiesimiehet ovat varmistamassa työn sujuvuutta. Olemme kehittämismyönteinen työyhteisö. Tarjoammekin työpaikan, jossa pääset kehittymään ammatillisesti ja voit työskennellä monipuolisesti omaa osaamistasi hyödyntäen. Tiimeissämme on sekä ruotsin- että suomenkielisiä työntekijöitä. Työilmapiirimme on avoin ja kannustava.

Toivomme sinulta reipasta ja toimeen tarttuvaa otetta. Arvostamme kykyä itsenäiseen työhön, joustavuutta, vastuuntuntoisuutta ja yhteistyökykyä.

Edellytämme lähihoitajan tutkintoa tai muuta vastaavaa tutkintoa sekä riittävää ruotsin ja suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Palkkaus määräytyy työehtosopimuksen mukaisesti. Valitun tulee ennen työssä aloittamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Työn luonteen vuoksi työnhakijalla tulee olla voimassa oleva ajokortti. Muistisairaiden hoidon tuntemus luetaan myös eduksi.

Lisätietoja

https://www.pargas.fi/fi/web/pargas/kotihoito
https://www.pargas.fi/fi/web/pargas/kotiutustiimi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Olethan yhteydessä, jos haluat kuulla lisää työstämme kotihoidossa.
Lisätietoja: 19.-30.7. tiimiesimies, vastaava sairaanhoitaja Tove Lehtinen puh. 040 488 5566 ja 9.-13.8. palvelupäällikkö Krista Hyytiäinen puh. 040 141 7394.
Toivomme hakemuksia 13.8.2021 klo 12.00 mennessä ensisijaisesti sähköisesti www.kuntarekry.fi -sivujen kautta, työnumero 372295. Hakemuksen tarvittavine todistuksineen voi myös toimittaa osoitteeseen: Paraisten kaupunki, Sosiaali- ja terveysosasto, Rantatie 28, 21600 Parainen tai sosiaalikeskus@parainen.fi.

Lisätietoja

Paraisten kaupunki, Sosiaali- ja terveydenhuolto, Vanhustenhuolto, Kotihoito

Paraisten kaupunki on ainutlaatuinen noin 15 500 asukkaan saaristokaupunki Saaristomeren länsiosassa. Kaupungin keskusta on silti lähellä suuria kaupunkeja, Turkuun on 23 km, Helsinkiin 173 km ja Tampereelle 180 km. Parainen on kaksikielinen paikkakunta, jonka enemmistökielenä on ruotsi. Kaupungin pinta-ala on 5 545 km2, josta 80 prosenttia on vettä. Paraisten kaupungissa on maassamme eniten saaristossa asuvia asukkaita. Kaupungissa on myös eniten vapaa-ajanasukkaita (mökkejä on noin 8 000). Kaupungissa on viranhaltijoista ja työntekijöistä koostuva henkilöstö, joka huolehtii palveluiden tuottamisesta ja päivittäishallinnosta. Paraisten kaupunki on merkittävä työnantaja; kaupungissa on työntekijöitä kaikkiaan noin 1 000. Paraisten kaupungin avoimista työpaikoista tiedotetaan kaupungin verkkosivuilla, Kuntarekry.fi :ssä ja paikallisissa sanomalehdissä (Turun Sanomat ja Åbo Underrättelser). Tietoa työpaikoista saa myös Työministeriön verkkosivuilta (www.mol.fi) ja työvoimatoimistosta.


Osoite: Rantatie 30, 21600 Parainen

Rekommenderade jobb