Kaksi lähihoitajan toimea - Sodankylän kunta

Kaksi lähihoitajan toimea

Sodankylän perusturvalautakunta hakee vanhustyöhön 28.6.2019 klo 12.00 mennessä

KAHTA (2) LÄHIHOITAJAA tehostetun palveluasumisen yksikköön, Nutukkaaseen

Kelpoisuusehtona lähihoitajan toimeen on sosiaali- ja terveysalan tutkinto.

Arvostamme työkokemusta vanhustyöstä ja muistisairaiden hoidosta. Odotamme oman työn kehittämishalukkuutta, vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja, kykyä toimia itsenäisesti sekä asiakaslähtöistä toimintakykyä ylläpitävää työotetta. Työtä tehdään kolmessa vuorossa.

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen ja ammattitaitoisen, osaavan ja mukavan henkilökunnan tuen. Meille yhdessä tekeminen on tärkeintä. Meillä on käytössä Pegasos -sairauskertomusjärjestelmä.

Valittavalta henkilöltä edellytetään joustavuutta siirtyä työ- ja tulosyksiköstä toiseen. Työhön liittyy opetusvelvollisuus. Palkkaus- ja muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Valitun tulee ennen toimen vastaanottamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus ja lain (759/2004) mukainen huumausainetestiä koskeva todistus. Toimessa noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa.

Tehtävässä edellytetään Tartuntalain 48 § mukaista rokotussuojaa.

Sodankylän kunta on savuton, hajusteeton ja päihteetön työpaikka.

Hakemukset tulee lähettää kuntarekry.fi -palvelun kautta, työavain: 238631. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuutta osoittavat todistukset ja ansioluettelo.

Lisätietoja

http://www.sodankyla.fi

Nutukkaan osastonhoitaja Kati Mure, puh. 040 751 4538

Sodankylän kunta, Perusturvapalvelut
Osoite: Kurunokantie 1, 99600 Sodankylä

Sodankylä on 8600 asukkaan vilkas, viihtyisä ja kehittyvä kunta keskellä Lappia, hyvien liikenneyhteyksien varrella. Sodankylä tarjoaa joki- ja tunturimaisemineen luonnonläheisen asuinympäristön, jossa voi nauttia monipuolisista ja ympärivuotisista vapaa-ajanviettomahdollisuuksista niin luonnossa kuin erilaisissa kulttuuritapahtumissa. Sodankylän kunta on savuton työpaikka

Tutustu työnantajaan