Skip to main content
test
Kaksi lastensuojelun sosiaaliohjaajan toimea - Peruspalvelukuntayhtymä Kallio

Peruspalvelukuntayhtymä Kallion perhepalveluiden tulosalueella on haettavana 3.10.2022 klo 15 saakka

KAKSI (2) LASTENSUOJELUN SOSIAALIOHJAAJAN TOIMEA

Hei sinä ennakkoluuloton ja rohkea sosiaalihuollon ammattihenkilö- kiinnostaako sosiaaliohjaajan työ lastensuojelussa? Olemme saaneet lastensuojelun uudet sosiaaliohjaajan vakanssit, joihin nyt haemme tekijöitä. Tule osaksi nykyaikaista ja kehittyvää tiimiämme! Lastensuojelun tulosalueella työskentelee 10 sosiaalityöntekijää ja palvelupäällikkö, kaksi sosiaaliohjaajaa sekä 8 tehostetun perhetyön perhetyöntekijää.

Sosiaaliohjaajana toimit sosiaalityöntekijän työparina lastensuojelussa ja teet avustavia asiantuntijatehtäviä, kuten dokumentaatio ja päätösten valmistelu. Lisäksi tapaat itsenäisesti lastensuojelun piirissä olevia lapsia, heidän vanhempiaan ja muuta verkostoa sovitulla tavalla. Työpanosta jaetaan lastensuojelun avohuollon, sijaishuollon ja tarpeen mukaan myös jälkihuollon kesken, jolloin toimit työparina usealle sosiaalityöntekijälle yhtäaikaisesti.

Toimet sijoittuvat Kallion alueelle ja ensisijainen toimipiste on Nivala tai Ylivieska. Sosiaaliohjaajan on jalkauduttava kuitenkin tarpeen mukaan koko alueelle.

Tarjoamme kehittyvän ja nykyaikaisen lähitiimin ja sen kollegiaalisen tuen. Sosiaaliohjaajana pääset mukaan työntekijälähtöiseen kehittämistyöhön ja osaksi ammattitaitoista työntekijätiimiä. Työtä tukee myös esihenkilö ja säännölliset työnohjaukset. Etätyötä teemme satunnaisesti ja suunnitellusti. Lisäksi maksamme sosiaaliohjaajille kilpailukykyistä palkkaa, 3038,09 euroa/kk. Toivomme hakijoilta hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja ja näkemystä moniammatillisesta työstä ja työn kehittämisestä. Arvostamme aikaisempaa kokemusta lastensuojelun sosiaalityöstä. Sosiaaliohjaajan työtehtävien hoito edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta.

Edellytämme hakijoilta tehtävään sosiaalihuollon ammatillisista kelpoisuusvaatimuksista annetun lain (817/2015) mukaista oikeutta harjoittaa sosionomin ammattia Suomessa tai muuta tehtävää soveltuva korkeakoulututkintoa. Sosiaaliohjaajan toimeen liittyvien tehtävien hoito edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta.

Toimeen valitun on esitettävä ennen tehtävän vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikosrekisterilain (504/2002) edellyttämä rikosrekisteriote. Peruspalvelukuntayhtymä Kallio on savuton työpaikka. Toimessa on kuuden kuukauden koeaika ja toimeen valitun on ennen työssä aloittamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveyden tilastaan sekä tartuntalain 48 a § mukainen todistus rokotussuojasta.

Hakemukset ensisijaisesti Kuntarekryn kautta.

Ota rohkeasti yhteyttä! Lisätietoja antaa lastensuojelun palvelupäällikkö Kaija Jokela, puh. 044-4195 710, sähköposti etunimi.sukunimi@kalliopp.fi.

Lisätietoja

http://www.kalliopp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lastensuojelun palvelupäällikkö Kaija Jokela, puh. 044-4195 710, sähköposti etunimi.sukunimi@kalliopp.fi.

Lisätietoja

Lapsiperheiden palvelut

Järjestämme Peruspalvelukuntayhtymä Kalliossa Alavieskan ja Sievin kuntien sekä Nivalan ja Ylivieskan kaupunkien sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut alueen noin 33 500 asukkaalle. Meillä työskentelee noin 1000 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista.

Arvostamme henkilöstömme osaamista ja tuemme jatkuvaa ammattitaidon kehittämistä. Olemme parantaneet toimintaamme vahvasti koko olemassaolomme ajan. Meillä on uudistettu työtapoja ja prosesseja kaikissa Kallion palveluissa.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, laajat työterveyshuollon palvelut ja muuta työhyvinvointia tukevia palveluja. Tervetuloa osaavaan ja innostuneeseen joukkoomme!


Osoite: Vierimaantie 5, 84100 Ylivieska

Rekommenderade jobb