Kaksi määräaikaista lähihoitajaa

Siilinjärven kunnan hoiva- ja vanhuspalvelut hakee monipuoliseen vanhustyöhön innokkaita lähihoitajia. Meillä saat mahdollisuuden tutustua kotihoitoon, päivätoimintaan ja asumispalveluiden eri yksiköihin. Jos pidät haasteista, itsenäisestä ja monipuolisista työtehtävistä, hae innostavaan työporukkaan.

Tarvitsemme 2 lähihoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 4.1-30.9.2021. Sijaisuudet ovat hoiva- ja vanhuspalveluiden varahenkilöstössä. Varahenkilöt paikkaavat lyhytaikaisia poissaoloja Siilinjärven kunnan hoiva- ja vanhuspalveluissa asumispalveluissa että kotihoidossa. Keskeiset tehtäväalueet on vanhusten ja pitkäaikaissairaiden ammatilliset hoiva- ja huolenpitotehtävät.

Tehtävien hoitaminen edellyttää ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta.

Työsuhteen kelpoisuusvaatimuksena on lähihoitajan tutkinto. Eduksi luetaan lääkeluvat ja hygieniapassi. Tehtävissä vaaditaan kykyä itsenäiseen työskentelyyn, yhteistyökykyä, joustavuutta muuttuvissa työtilanteissa sekä hyvää hoito- ja hoivatyön hallintaa. Työ on pääsääntöisesti 2-vuorotyötä, työssä on myös osa-aikatyön mahdollisuus.
Haastatteluja käydään hakuajan aikana ja tehtävä täytetään soveltuvan hakijan löytyessä.

Tehtävää haetaan KuntaRekryn sähköisellä hakemuksella. Huomioithan, että sähköisen hakemuksen ja CV:n perusteella valitaan hakijat haastatteluun. Haastattelussa tarkastetaan opinto- ja työtodistukset.

Palkkaus määräytyy KVTES:n sekä Siilinjärven kunnan työn vaativuuden arvioinnin mukaisesti.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Mikäli hakija haluaa hakea Siilinjärven kunnan sisältä useampaa tehtävää yhtä aikaa, on hakijan täytettävä jokaiseen rekrytointiprosessiin oma hakemuksensa.

Lisätietoja

http://www.siilinjarvi.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa ensisijaisesti osastonhoitaja Anu Mehtonen, puh. 044 740 2831/anu.mehtonen@siilinjarvi.fi

Siilinjärven kunta, Sosiaali- ja terveyspalvelut, Hoiva- ja vanhuspalvelut
Osoite: Kasurilantie, 71800 Siilinjärvi

Siilinjärvi - vahva ja vastuullinen toimija Pohjois-Savossa, aktiivinen ja kasvava, hyvät palvelut tarjoava yli 21 000 asukkaan kunta. Siilinjärven kunta on työhyvinvointikyselyn perusteella hyvä työnantaja, joka strategiansa mukaisesti varmistaa henkilöstönsä osaamisen, ylläpitää motivaatiota ja kehittää hyvinvointia. Työpaikkamme on savuton.

Siilinjärven kunta - Rökfri arbetsplats