Skip to main content
test

Nurmijärvi - paremman arjen ilmiö

Nurmijärvi on 44 000 asukkaan kasvukunta, joka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä pääkaupunkiseudun välittömässä läheisyydessä. Kunnan palveluksessa työskentelee noin 1700 eri alojen ammattilaista.

Oletko sinä uusi ilmiöntekijä? Haemme Kivenpuiston kouluun vakituiseen työsopimussuhteeseen oppilasohjaajia 5.9.2022 alkaen. Oppilasohjaajan työaika on 38,25 tuntia viikossa.

Kivenpuiston yhtenäiskoulussa opiskelee autismin kirjon, vammaisopetuksen ja yksilöllistetyn opetuksen oppilaita. Henkilökohtaiset avustajat ja oppilasohjaajat työskentelevät vammaisopetuksen ja autismin kirjon oppilaiden kanssa koulutyön päivittäisissä tilanteissa sekä koulun sisäisessä aamu- ja iltapäivätoiminnassa (päivähoito Aleksi). Työ on hyvin hoidollista ja vaatii työntekijältä aktiivista ja itseohjautuvaa työskentelytapaa. Joustavuus ja hyvät tiimityöskentelytaidot ovat olennaisia arjessamme.

Kelpoisuusehtona on lähihoitajan tutkinto tai vastaava sopiva tutkinto.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaan. Tehtävään valitun tulee toimittaa lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Työsuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Kivenpuiston koulun rehtori Katri Kangas-Pusa, puh. 040 317 4157.

Hakuaika päättyy 19.8.2022 klo 15.00. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä. Odotamme yhteydenottoasi!

Tutustu työnantajaan
  • Nurmijärven kunta
  • Työpaikka
  • nur-5749
  • 1.8.2022 - 19.8.2022 15:00
  • KuntaNurmijärviUusimaa

Yhteystietomme

Kivenpuiston koulun rehtori Katri Kangas-Pusa, puh. 040 317 4157.

Lisätietoja

Nurmijärvi on elinvoimainen ja kehittyvä kunta, joka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä pääkaupunkiseudun välittömässä läheisyydessä. Nurmijärvi on yli 42 000 ihmisen kotikunta. Kuntastrategiamme perustuu vastuulliseen johtamiseen ja taloudenpitoon, kunnan vetovoimaan ja kilpailukykyyn, aktiivisiin kuntalaisiin sekä hyvinvointia edistäviin palveluihin. Arvojamme ovat vastuullisuus, avoimuus, toimintatapojen uudistaminen sekä yhteistyö. Olemme savuton työpaikka.

Rekommenderade jobb