Kaksi palomiestä Keski-Suomen pelastuslaitokselle - Jyväskylän kaupunki

Kaksi palomiestä Keski-Suomen pelastuslaitokselle

Haemme Keski-Suomen pelastuslaitokselle

KAHTA PALOMIESTÄ

toistaiseksi voimassa oleviin virkoihin. Toinen virka sijoittuu monitoimiyksikköön ja sen alkusijoituspaikkana on Laukaan paloasemaryhmä. Toinen viroista sijoittuu Jämsän paloasemaryhmään.

Kelpoisuusehtona on valtioneuvoston asetuksen pelastustoimesta (407/2011 § 6) miehistöltä edellyttämä kelpoisuus sekä tehtävän edellyttämä ajokortti (BC). Viroissa vaaditaan pelastustoiminnan vaativien tehtävien edellyttämää riittävää terveydentilaa ja fyysistä toimintakykyä.

Laukaan monitoimiyksikköön sijoittuvan viran palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES). Palvelussuhteessa noudatetaan yleistyöaikaan tehtyä paikallista sopimusta. Työvuoron pituus on pääsääntöisesti 12 tuntia.

Jämsän paloasemaryhmään sijoittuvan viran palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaisesti. Palvelussuhteessa noudatetaan yleistyöaikaa. Virassa on tarvittaessa velvollisuus osallistua varallaoloon.

Virat alkavat 1.9.2019 tai sopimuksen mukaan. Viroissa noudatetaan koeaikaa.

Virkavalinta on ehdollinen, kunnes valittu on esittänyt tehtävän edellyttämän hyväksyttävän todistuksen terveydentilasta, läpäissyt huumetestin ja osoittautuu turvallisuusselvityksen perusteella soveltuvaksi virkaan. Hakemusasiakirjoista tulee ilmetä hakijan suostumus oikeuttaa työnantaja pyytämään turvallisuusselvitys hakijasta tämän valituksi tullessa. Virkaan valittu sitoutuu myös osallistumaan työnantajan järjestämiin työkykyä mittaaviin testeihin.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi
http://www.keskisuomenpelastuslaitos.fi

Aluepalomestari Juha Hämäläinen (Laukaa 15.7. saakka), puh. 040 593 4293
Aluepalomestari Tapio Viitanen (Laukaa 16.7. alkaen), puh. 040 593 4293
Palomestari Tinja Hännikäinen (Jämsä 28.7. saakka) puh. 0400 342 350
Toiminta-alueen palopäällikkö Pertti Loivamaa (12.7. saakka), puh. 040 558 6930
Toiminta-alueen palopäällikkö Mikael Monthan, puh. 0400 344 571
Sähköpostitse: etunimi.sukunimi@jkl.fi

Keski-Suomen pelastuslaitos
Osoite: 40100 Jyväskylä

Keski-Suomen pelastuslaitoksen tehtävänä on toiminta-alueellaan vastata pelastustoimesta ja tässä tarkoituksessa huolehtia kansalaisten, yritysten ja yhteisöjen turvallisuudesta. Toiminta-alueella on 23 keskisuomalaista kuntaa ja 276 000 asukasta. Keski-Suomen pelastuslaitos toimii liikelaitoksena Jyväskylän kaupungin hallinnossa.

Tutustu työnantajaan