Kaksi palotarkastajaa (Keski-Suomen pelastuslaitos, Jyväskylä)

Ansök senast  25.7.2024 15:45

Tervetuloa työkaveriksi Keski-Suomen pelastuslaitokselle!

Nyt haemme Keski-Suomen hyvinvointialueelle

KAHTA PALOTARKASTAJAA

vakituisiin virkoihin 1.9.2024 alkaen.

Palotarkastajan työhön kuuluu mm. turvallisuuskulttuurin ja rakenteellisen paloturvallisuuden arviointi valvontakohteissa, ohjaus-, lausunto- ja neuvontatehtävät sekä turvallisuusviestintä. Työtä tehdään monipuolisesti eri ympäristöissä ja pääset myös tutustumaan laajemmin Keski-Suomen pelastuslaitoksen toiminta-alueeseen. Yhteistyötä tehdään monien eri tahojen kanssa, kuten tapahtumajärjestäjien, kiinteistön omistajien ja toiminnanharjoittajien sekä eri viranomaisten kanssa.

Kelpoisuusehtona palotarkastajan virkaan on valtioneuvoston asetuksen pelastustoimesta (407/2011) päällystöltä edellyttämä kelpoisuus tai muu tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto.

Palotarkastajan tehtävät edellyttävät voimassa olevaa B-luokan ajokorttia. Lisäksi palotarkastajan tehtävien hyvä hoitaminen edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn, omatoimisuutta ja hyviä tietoteknisiä taitoja. Edellytämme valitulta henkilöltä hyvää kirjallista viestintäkykyä sekä erinomaisia vuorovaikutustaitoja. Luemme eduksi kokemuksen paloriskivalvonnasta sekä tapahtumaturvallisuuden ohjauksesta ja neuvonnasta.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät HYVTES Liite 7 mukaisesti. Virka alkaa 1.9.2024 tai sopimuksen mukaan. Virassa noudatetaan koeaikaa. Työaika on yleistyöaika ja viran ensisijaisena toimipisteenä on Jyväskylän paloasemat. Palotarkastajana pääset osaksi Keski-Suomen pelastuslaitoksen ammattitaitoista onnettomuuksien ehkäisyn tiimiä. Perehdytämme tehtävään.

Virkavalinta on ehdollinen, kunnes valittu on läpäissyt huumetestin, toimittanut terveydentilatodistuksen ja osoittautuu turvallisuusselvityksen perusteella soveltuvaksi virkaan. Hakemusasiakirjoista tulee ilmetä hakijan suostumus oikeuttaa työnantaja pyytämään turvallisuusselvitys hakijasta tämän valituksi tullessa. Työssä edellytetään virkakorttia, jonka saadakseen tulee viranhaltijalla olla voimassa oleva virallinen henkilötodistus (passi tai henkilökortti).


Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi!


Läs mer

http://www.hyvaks.fi

Kontaktuppgifter

Annan mielelläni lisätietoja, kysy lisää:

-

20.-30.6.2024 Henna Kettunen johtava palotarkastaja

040 6708 545

henna.kettunen@pelastustoimi.fi

-

1.-25.7.2024 Mika Laitinen paloinsinööri

0500 753 631

mika.laitinen@pelastustoimi.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meillä jokaisella, noin 12 500 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa. Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen ja arvostamme toistemme osaamista. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin. Avoimuus, palveleva johtaminen ja työelämän joustojen tarjoaminen elämäntilanteesi mukaan ovat hyvinvointialueemme työyhteisöjen vetovoimatekijöitä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue. Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi! Läs om arbetsgivare