Skip to main content
test
Kaksi perheohjaajan toimea - Peruspalvelukuntayhtymä Kallio

Peruspalvelukuntayhtymä Kallion Lapsiperheiden palvelut julistaa haettavaksi 3.10.2022 klo 15 mennessä

KAKSI (2) PERHEOHJAAJAN TOIMEA

Perheohjaajat työskentelevät sosiaalihuoltolain mukaisen perhetyön Sohvi-tiimissä, jossa työskentelee 9 perheohjaajaa ja kaksi lapsiperheiden kotipalvelun lähihoitajaa. Yhden perheohjaajan työtehtäviin kuuluu tiimivastaavan tehtävät. Toimien ensisijaiset toimipisteet ovat Ylivieska ja Nivala.

Haemme nyt lasten ja perheiden kanssa tehtävästä työstä innostuneita uusia työntekijöitä kehitysmyönteiseen ja innostuneeseen joukkoomme! Olisitko se sinä?

Me emme toimi yksin vaan tiimimme lisäksi Peruspalvelukuntayhtymä Kallion lapsiperheiden palveluihin kuuluvat lisäksi lapsiperheiden palvelutarpeen arviointi, lapsiperheiden kotipalvelu, perheneuvola ja perheoikeudelliset palvelut sekä lapsiperheiden sosiaalityö.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuva sosiaalihuollon ammattihenkilöistä (817/2015) annetun lain 8 § mukaista ammattipätevyyttä tai muuta soveltuvaa koulutus. Toivoisimme tiimimämme täydentämään työntekijöitä, joilla on avoin mieli, myönteinen asenne, paineensietokykyä sekä luovuutta ja rohkeutta löytää ratkaisuja nopeasti vaihtuvissa tilanteissa. Tarjoamme itsenäisen ja vastuullisen työn sekä mahdollisuuden toimia verkostoissa ja moniammatillisissa tiimeissä, mutta samalla tarjoamme tiimin, tiimivastaavan ja esihenkilön tuen työlle. Työnohjaus järjestetään ryhmätyönohjauksena säännöllisesti.

Työtä teemme pääsääntöisesti perheiden kotona, joten oman auton käyttömahdollisuus työtehtävien hoitamiseksi on välttämätön. Työaika suunnitellaan asiakasperheen tarpeista lähtien, joten työ sisältää myös ilta-ja viikonlopputyötä. Palkkaa ja työehtoja koskevat määräykset KVTES:n mukaan.

Toimeen valitun on esitettävä ennen tehtävän vastaanottamista hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä ote rikosrekisteristä (laki 504/2002 3 §). Lisäksi valittavilta edellytetään tartuntalain 48 a § mukainen todistus rokotussuojasta.

Hakemukset lähetetään Kuntarekryn kautta www.kuntarekry.fi

perheohjaaja, tiimivastaava Anne Nikunen, puh. 044 4195 119 tai sähköpostilla: etunimi.sukunimi@kalliopp.fi

palvelupäällikkö Kaija Jokela, puh. 044 4195 710 tai sähköpostilla: etunimi.sukunimi@kalliopp.fi

Lisätietoja

http://www.kalliopp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

perheohjaaja, tiimivastaava Anne Nikunen, puh. 044 4195 119 tai sähköpostilla: etunimi.sukunimi@kalliopp.fi
- palvelupäällikkö Kaija Jokela, puh. 044 4195 710 tai sähköpostilla: etunimi.sukunimi@kalliopp.fi

Lisätietoja

Lapsiperheiden palvelut

Järjestämme Peruspalvelukuntayhtymä Kalliossa Alavieskan ja Sievin kuntien sekä Nivalan ja Ylivieskan kaupunkien sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut alueen noin 33 500 asukkaalle. Meillä työskentelee noin 1000 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista.

Arvostamme henkilöstömme osaamista ja tuemme jatkuvaa ammattitaidon kehittämistä. Olemme parantaneet toimintaamme vahvasti koko olemassaolomme ajan. Meillä on uudistettu työtapoja ja prosesseja kaikissa Kallion palveluissa.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, laajat työterveyshuollon palvelut ja muuta työhyvinvointia tukevia palveluja. Tervetuloa osaavaan ja innostuneeseen joukkoomme!


Osoite: Vierimaantie 5, 84100 Ylivieska

Rekommenderade jobb