Kaksi puheterapeutin työsuhdetta - Pohjois-Satakunnan peruspalvelu-liikelaitoskuntayhtymä

Kaksi puheterapeutin työsuhdetta

PoSassa on avoinna kaksi puheterapeutin työsuhdetta.

Hei, Sinä kauan kaivattu puheterapeutti, tervetuloa töihin Pohjois-Satakuntaan - Kankaanpäähän!

Haemme kahta laillistettua puheterapeuttia (FM) perheterveydenhuoltoon lasten puheterapiapalveluihin. Tavoitteenamme on tarjota Sinulle joustavat työratkaisut, mikä mahdollistaa niin viihtymisesi ja ammatillisen kasvusi, kuin palveluidemme kehittymisen. Meillä on lisäksi hyvät liikunta- ja harrastusmahdollisuudet sekä kaunis tiiliarkkitehtuurin ja taiteen siivittämä pikkukaupunkimiljöö. Avustamme tarvittaessa asunnon löytämisessä.

Meille on tärkeää, että palkkauksesi vastaa työn vaativuutta. PoSassa puheterapeutin tehtäväkohtainen palkka on 3900 €/kk, voit myös esittää oman palkkatoiveesi. Työsuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan.

Työsi sisältää laajasti lasten puheterapiapalveluihin sekä niiden kehittämiseen liittyviä tehtäviä. Tarjoamme sinulle kokeneen puheterapeutti-kollegan perheterveydenhuollossa sekä yhteistyökumppaneina muun muassa lasten kuntoutustyöryhmän, perheneuvolan psykologit, toimintaterapeutin, varhaiskasvatuksen sekä koulutoimen. Satakunnan alueella on myös aktiivinen ammatillinen puheterapeuttien työyhteisö.

Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävän täyttämisessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Työntekijän on ennen työsuhteen alkamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lain (524/2002) edellyttämä rikosrekisteriote.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen sähköisesti Kuntarekryn kautta. Alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja

http://www.eposa.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antavat puheterapeutti Maija Kanniainen, puh. 044 577 3363, maija.kanniainen(at)eposa.fi ja terveyspalvelupäällikkö Katri Rajala, puh. 044 577 3241, katri-piia.rajala(at)eposa.fi.

PoSa, Perhe - ja aikuispalvelut
Osoite: Kankaanpää

Pohjois-Satakunnan peruspalvelukuntayhtymä, PoSa, tuottaa sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja elämänkaarimallilla. Peruspalvelukuntayhtymän muodostavat Kankaanpää, Honkajoki, Jämijärvi, Karvia, Pomarkku ja Siikainen. Alueen väestöpohja on noin 22000. PoSan perhepalvelujen toimialaan on yhdistetty lapsiperheiden terveydenhuollon ja sosiaalitoimen palveluita. Kehitämme toimintaa rohkeasti ja arvostamme moniammatillista tiimityötä eri yhteistyökumppaneiden kanssa. Olemme savuton työpaikka.