Kaksi terveyskeskuslääkärin virkaa

PoSassa on uudelleen haettavana 30.4.2020 klo 12.00 mennessä

KAKSI TERVEYSKESKUSLÄÄKÄRIN VIRKAA

Hoidamme sosiaali- ja terveyspalvelut Pohjois-Satakunnassa. Kuntayhtymäämme kuuluvat Kankaanpää, Honkajoki, Jämijärvi, Karvia, Pomarkku ja Siikainen. Lääkärinvirkoja on 20. Panostamme perehdytykseen, lääkäreidemme hyvään tutorointiin ja koulutukseen. Näemme mm. Satasairaalan aamumeetingit ja Turun infektiomeetingit videovälitteisesti.

Joukossamme on ammattitaitoinen henkilökunta, useita erikoislääkäreitä mm. sisätautilääkäri ja radiologi, talossa on saatavilla myös geriatrin, gastrokirurgin, keuhkolääkärin, pediatrin ja urologin palveluita. Meillä on hyvin toimiva akuuttihoitoa antava sairaala sekä kotisairaala. Palliatiivinen hoito on kehittynyttä. Maaliskuussa otamme käyttöön digitaalisen Omaolo -palvelun ja toukokuussa 116117 -palvelun. Etälääkäritoiminta on aloitettu ja sitä kehitetään edelleen. Päivystys on ulkoistettu yksityiselle palveluntuottajalle. Kiireetöntä iltavastaanottoa on mahdollisuus pitää. Terveyskeskuslääkärinä työskentelet PoSan eri toimipisteissä ja työ on monipuolista.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistetun lääkärin pätevyys ja hyvä suullinen sekä kirjallinen suomen kielen taito. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja. Sinun toivomasta työnkuvasta voimme neuvotella.

Virkaa voi hoitaa myös osa-aikaisesti. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Valinnassa käytetään kuuden kuukauden koeaikaa. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Avustamme tarvittaessa asunnon haussa.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen sähköisesti kuntarekry.fi -palvelun kautta. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja

http://www.eposa.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa ylilääkäri Margit Seppälä puh. 044 577 3200.

PoSa terveyspalvelut
Osoite: Tapalankatu 20, 38700 Kankaanpää

Pohjois-Satakunnan peruspalvelukuntayhtymä PoSa hoitaa Honkajoen, Jämijärven, Kankaanpään, Karvian, Pomarkun ja Siikaisten sosiaali- ja perusterveydenhuollon palvelut lasten päivähoitoa lukuun ottamatta. Alueen väestömäärä on noin 21000 henkeä ja PoSan palveluksessa on noin 550 henkilöä. Olemme savuton työpaikka.