Kaksi terveyskeskuslääkärin virkaa - Kaarinan kaupunki

Kaarinassa Terveyskeskuksessa on haettavana kaksi terveyskeskuslääkärin virkaa

Meillä kehitetään ja kehitytään - Hae mukaan innovatiiviseen ja mukavaan työyhteisöön Kaarinan terveyskeskukseen näin sote-uudistuksen kynnyksellä. Olemme mukana monessa sote-rakenneuudistuksen hankkeessa ja vakituinen virka meillä takaa sinulle parhaan työpaikan myös hyvinvointialueiden käynnistyessä v. 2023.

Haemme kahta yleislääketieteen osaajaa, joille potilas on se tärkein asia ja hoidon jatkuvuuden kehittäminen ja vaaliminen ovat olennainen osa työtä.

Toiseen virkaan toivomme sinulta kiinnostusta tartuntatauteihin. Koronan torjuntakärkemme kaipaa täydennystä ja pääset mukaan mielenkiintoiseen tarttuvien tautien torjuntajoukkioomme muiden tartuntatautiammattilaisten kera.

Toiseen virkaan toivomme sinulta joko yleislääketieteen erikoislääkärin tutkintoa tai kiinnostusta yleislääketieteeseen erikoistumiseen.

Meillä saat tehdä lääketieteellisesti kiinnostavaa työtä ja voit tutkia potilaan niin pitkälle kuin oma osaamisesi riittää; käytössäsi ovat mm. oma laboratorio, röntgen ja laajat omat erikoissairaanhoidon konsultaatiomahdollisuudet, kuten MRI:t ja muu kuvantaminen. Meillä on oma geriatri, pediatri ja psykiatri ja lisäksi paikan päällä käyvät neurologi, kardiologi, korvalääkäri ja ihotautilääkäri, jotka ovat konsultoitavissasi. Tulevat kollegasi sanovat; olemme lääketieteellisesti motivoiva työpaikka.

Saimme Kaarinaan juuri kuusi uutta vakituista sairaanhoitajan vakanssia, jotka tulemme täyttämään syksyn aikana. Pyrimmekin toimimaan moniammatillisesti ja pääsemme nyt toden teolla kehittämään työparityötä. Meiltä löytyy lisäksi suoravastaanottokoulutuksen käyneitä fysioterapeutteja, lääkemääräämisoikeuden omaavia hoitajia, oma sosiaaliohjaaja, ravitsemusterapeutti, puheterapeutteja, psykologeja ja psykiatrisia sairaanhoitajia.

Meillä saat vaikuttaa omaan työaikaasi; voit halutessasi tehdä osa-aikaista työtä tai työskennellä arkena klo 7-17 välillä haluaminasi aikoina. Lomille ja koulutuksiin pääsee joustavasti. Kaikki erikoislääkärit saavat meiltä kannettavan tietokoneen, joka mahdollistaa myös osittaisen etätyön tekemisen. Videovastaanotot, Omaolo ja omahoitoviestit ovat meillä arkipäivää. Potilastietojärjestelmä on Lifecare.

Arvostamme innovatiivista ja tulevaisuuteen katsovaa asennetta sekä hyvää yhteistyökykyä. Nuorten lääkäreiden ohjaaminen on meille arkipäivää ja toivomme sinulta kiinnostusta ohjaukseen ja koulutukseen. Monipuolinen lääketieteellinen osaaminen ja halu päivittää omaa osaamista on myös tärkeää.

Tule mukaan Kaarinan kollegiaaliseen porukkaan tekemään tärkeää työtä perusterveydenhuollossa. TYKS ja Turku ovat pyöräilymatkan päässä (8km), ilta- ja viikonloppupäivystyksiä ei ole.

Kelpoisuusehto: Terveyskeskuslääkäri. Laillistettu lääkärin pätevyys Suomessa. (Laki 312/2011, 4§).

Töiden aloitus voidaan sopia joustavasti syksyllä 2021.

Tule parhaaseen joukkoomme.
Mikäli kiinnostuit, täytä sähköinen hakemus.
Toivomme ensisijaisesti sähköisiä hakemuksia. Kirjalliset hakemukset ja CV:n voi tarvittaessa toimittaa osoitteeseen: Sosiaali- ja terveyspalvelut, Tarja Huhtinen, PL 12 20781 Kaarina. Kirjallisia hakemuksia ei palauteta, eikä mahdollisia muita liitteitä huomioida.

Lisätietoja

http://www.kaarina.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Avosairaanhoidon ylilääkäri
Rita Arjonen
rita.arjonen@kaarina.fi
p. 0503145273
Johtava ylilääkäri
Antti Sandén
antti.sanden@kaarina.fi
p. 0504302135
Toivomme yhteydenottoja ensisijaisesti sähköpostitse.
Voit myös halutessasi jättää soittopyynnön sähköpostilla.
Jos tarvitset apua sähköisen
hakemuksen jättämiseen, ota
yhteys rekrytointisuunnittelijaan:
Minna Lampinen
p. 050 314 6197
minna.lampinen@kaarina.fi

Lisätietoja

Kaarinan kaupunki, Sosiaali- ja terveyspalvelut, Terveyspalvelut

Kaarina on yli 35 000 asukaan kehittyvä elinvoimainen kaupunki Varsinais-Suomessa. Työllistämme noin 1800 eri alojen ammattilaista. Viimeisimmän työhyvinvointikyselymme mukaan 75 % työntekijöistämme suosittelisi meitä työnantajana. Tarjoamme hyvät koulutusmahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen. Paras paikka sinulle.


Osoite: Voivalantie 5, 20780 Kaarina
Kaarinan kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb