Skip to main content
test

Oletko toiminut aiemmin ICT-alalla vastaavissa tehtävissä, tietoliikenteen parissa tai järjestelmäasiantuntijana? Löytyykö sinulta työkokemusta tietoliikennejärjestelmien hallinnasta ja ylläpidosta?  

Haemme tietoliikennetiimiimme kahta TIETOLIIKENNEASIANTUNTIJAA vakituiseen työsuhteeseen. Toimit roolissasi pääasiallisesti verkkotiimin kehitys-, ylläpito- ja asennustehtävissä. Lisäksi olet mukana vastaamassa  Etelä- ja Pohjois-Karjalan ja Etelä-Savon alueen kattavista tietoliikennepalveluista yhdessä muiden asiantuntijatiimin kollegoiden kanssa. Toimipisteesi voi sijaita joko Lappeenrannan tai Joensuun toimistoillamme. Halutessasi voit työskennellä sovitusti etänä. Tietoliikenneasiantuntijan tehtävässä tehdään kuitenkin paljon laiteasennuksia asiakkaan luona, joten pelkkä etätyöskentely on tässä roolissa valitettavasti mahdotonta.  

Miksi Meita? 

Meitalla pääset haastavassa ICT-ympäristössä operoimaan osana kunta-alan palvelutuotantoa. Olemme in house-yhtiö, joka tuo työskentelyyn oman mausteensa. Henkilöstömme kehittäminen ja työssä menestyminen on meille tärkeää ja saatkin työssäsi mahdollisuuksia sekä kehittyä että kehittää. Tehtäväsi tulevat olemaan mielenkiintoisia ja vastuullisia, mutta saat täyden tuen ammattitaitoisesta työyhteisöstämme. Meitalla on vahva tekemisen meininki sekä kannustus asioiden kokeilemiseen. Vaikka työ on meille meitalaisille kunnia-asia, arvostamme myös vapaa-aikaa. Siksi tuemme työntekijöidemme hyvinvointia mm. ePassi-edulla, työaikana tapahtuvalla viikkoliikunnalla, AVAINTES:n tarjoamilla pitkillä lomaoikeuksilla, kattavilla työterveyspalveluilla sekä joustavilla työaikajärjestelyillä. 

Mitä odotamme sinulta? 

Tietoliikenneasiantuntijan tehtävä on teknologiapainotteinen. Siksi sinulla olisi hyvä olla tuntemusta tai osaamista joistakin alla olevista, teknisistä osa-alueista:  

  • IP-verkot WAN, LAN ja VOIP (reititys, vlanit, protokollat  jne.) 
  • Kontrolleripohjaiset WLAN-verkot
  • 802.1X-tunnistautuminen verkoissa
  • Palomuurit
  • VPN-ratkaisut 
Olemme otettuja, jos sinulta löytyy kiinnostusta oppia edellä mainituista teknologioista lisää. Edellytämme uusilta tietoliikenneasiantuntijoiltamme rautaista työnteon asennetta. Työarkemme on hyvin aikataulutettua ja siksi on tärkeää, että sinulla on tavoitteellisen työskentelyotteen lisäksi kykyä toimia itseohjautuvasti. Toimimme vahvasti asiakkaiden parissa, joten sinulla tulisi olla erinomaisten viestinnällisten taitojen lisäksi osaamista asiakaspalvelusta. Teemme paljon yhteistyötä tiimin kesken, joten tiimityöskentelyyn liittyvistä kyvyistä on sinulle ehdotonta etua. Toivomme, että sinulta sujuu projektityöskentely sekä palveluiden hallinta. Eduksesi luetaan muunlainen osaaminen, joka liittyy muun muassa tietoturvaan, pilvipalveluiden hallintaan sekä haittaohjelmien torjuntaan. Arvostamme erilaisiin laitteisiin liittyvää (Cisco, HP /Aruba, Ruckus) tuntemusta.  

Haethan tehtävään pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Hakuaika päättyy 29.5.2022.  

Liitäthän järjestelmään CV:si. Lisätietoja tehtävästä saat IT palvelupäällikkö Markus Ikonen joko puhelimitse  013 3390 203  (ke 11.5 klo 14-15, ma 16.5 klo 12-14, ke 18.5 klo 14-15 ) tai sähköpostitse markus.ikonen@meita.fi

Tutustu työnantajaan

Rekommenderade jobb