Skip to main content
test
Kaksi varhaiskasvatuksen erityisopettajaa - Imatran kaupunki

Haemme Imatran kaupungille

KAHTA VARHAISKASVATUKSEN ERITYISOPETTAJAA

Hei sinä sensitiivinen ja työhön sitoutunut varhaiskasvatuksen erityisopettaja tai sellaiseksi valmistuva! Tule varhaiskasvatuksen erityisopettajaksi Imatralle!

Haemme kahta varhaiskasvatuksen erityisopettajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 5.9.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Olethan innovatiivinen ja positiivisen asenteen omaava varhaiskasvatuksen ammattilainen, näet kiireettömän ja turvallisen arjen ja lapsilähtöisen ajattelun merkityksellisenä työssäsi?

Arvostamme vahvaa erityispedagogista osaamista, positiivista, innostunutta ja kehittävää työotetta. Sinulla on myös halu toimia yhteisöllisesti ja rakentavasti.

Varhaiskasvatuksessa toimitaan inklusiivisten arvojen ja käytäntöjen mukaisesti. Varhaiskasvatuksen erityisopettajana osallistut omalta osaltasi inkluusion toteuttamiseen.

Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen sekä eläväisen karjalaisen työyhteisön tuen. Työympäristömme ovat modernit ja viihtyisät. Ympäriltäsi löydät kehittymisestä innostuneen kaupungin, joka on kokoaan suurempi ja katsoo tulevaisuuteen. Tarjoamme myös mahdollisuuden oman ammattitaitosi kehittämiseen ja sen luomaan lisävastuuseen.

Kelpoisuusvaatimus: varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus tai siirtymäsäännöksen (75 §) mukaisesti kelpoisuus varhaiskasvatuksen opettajan tehtävään, jonka lisäksi olet suorittanut erityisopetuksen tehtäviin ammatillisia valmiuksia antavat opinnot, joista säädetään valtioneuvoston asetuksella; tai sinulla on kasvatustieteen maisterin tutkinto ja pääaineena erityispedagogiikka (varhaiserityisopettajan koulutus). Haussa huomioidaan myös juuri valmistumassa olevat varhaiskasvatuksen erityisopettajat.

Tehtävään valitaan ansioitunein ja työnantajan sopivimmaksi haastattelujen ja muiden selvitysten perusteella arvioima henkilö.

Valitun on ennen työn vastaanottamista esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät OVTES:n mukaan. Käytämme toistaiseksi voimassa olevassa työsuhteessa kuuden kuukauden koeaikaa.

Toimita hakemuksesi keskiviikkoon 17.8.2022 kello 15.00 mennessä ensisijaisesti sähköisenä oheisen Kuntarekryn linkin kautta. Tarvittaessa voit lähettää hakemuksen postitse osoitteella Imatran kaupunki, Kirjaamo, Virastokatu 2, 55100 Imatra. Myös kirjallisena toimitetut hakemukset tallennetaan sähköiseen Kuntarekry-järjestelmään, josta tietoja käytetään vain tämän tehtävän täytössä. Opinto- ja työtodistuksia ei liitetä hakemukseen, niihin tutustumme haastattelun yhteydessä.

Tämä rekrytointi toteutetaan anonyyminä rekrytointina. Anonyymin rekrytoinnin tavoitteena on kohdentaa huomio hakijan sopivuuteen, ammatilliseen osaamiseen sekä työkokemukseen. Valinnat haastatteluun tehdään ilman hakijan henkilötietoja. Haastatteluvalinnat tekevä esihenkilö arvioi hakijoita hakemuksen perusteella näkemättä nimi-, yhteystieto-, ikä-, sukupuoli- ym. tunnistetietoja. Huomioithan vapaata hakemustekstiä kirjoittaessasi, että se noudattaa anonymiteetin periaatteita, eikä sisällä tunnistetietoja.

Lisätietoja

http://www.imatra.fi/rekrytointi
http://www.asuimatralla.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa varhaiskasvatuspäällikkö Minna Leinonen, p. 020 617 3515, minna.leinonen@imatra.fi

Lisätietoja

Imatran kaupunki, Varhaiskasvatus/ päivähoito

Imatra on Suomen kansallisihme. Kaupungissa yhdistyvät pikkukaupungin idylli, vaivaton arki, runsas tapahtumatarjonta ja monipuoliset harrastusmahdollisuudet.

Imatran kaupunki järjestää varhaiskasvatusta, esiopetusta, perusopetusta, lukiokoulutusta, taiteen perusopetusta sekä vapaan sivistystyön palveluja.

Varhaiskasvatuspalveluita ovat varhaiskasvatus päiväkodissa tai perhepäivähoidossa, esiopetuksessa tai avoin kerhotoiminta. Imatralla on seitsemän kunnallista päiväkotia. Lisäksi Mansikkalan koulukeskuksessa on kaksi Tainionkosken päiväkodin ryhmää viisivuotiaille lapsille. Vuorohoitoa järjestetään Mansikkalan vuoropäiväkodissa (24/7) ja avointa varhaiskasvatusta Rajapatsaan päiväkodilla.

Olemme mukana valtakunnallisessa kaksivuotisen esiopetuksen kokeilussa. Kokeilu alkoi elokuussa 2021 ja kestää vuoteen 2024. Kokeilun ensimmäinen vuosi järjestetään päiväkodeissa ja Mansikkalan koulukeskuksen kahdessa viisivuotiaiden ryhmässä. Toinen esiopetusvuosi järjestetään koulukeskuksissa esiopetusryhmissä.

Imatran kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Virastokatu 2, 55100 Imatra
Imatran kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb