Kaarinan kaupungin varhaiskasvatus hakee päiväkodinjohtajaa vakituiseen virkaan, jossa työn kohteena on ruotsinkielinen varhaiskasvatus ja esiopetus sekä ruotsinkielisten perheiden palveluohjaus. Työtehtäviin kuuluvat myös yhteistyö ruotsinkielisen perusopetuksen ja yksityisten päiväkotien kanssa. Etsimme joukkoomme joustavaa, huumorintajuista ja avarakatseista esimiestä, joka uskaltaa rikkoa rutiineja ja rajoja ja joka näkee itsensä osana suurempaa kokonaisuutta lasten ja perheiden kokonaisvaltaisen kasvun ja kehityksen tukijana.

Arvostamme kokemusta perusopetuksen kanssa tehtävästä yhteistyöstä. Kaarinassa on rakenteilla uusi koulu, jossa myös esiopetus tulee toimimaan kiinteässä yhteistyössä koulun kanssa. Tällä hetkellä toiminta tapahtuu niin varhaiskasvatuksessa kuin esiopetuksessakin vielä väistötiloissa. Toivomme, että tuleva päiväkodinjohtaja on kehittämishakuinen ja haluaa luoda uutta. Tässä työtehtävässä se on todellakin mahdollista.

Hakijalta edellytetään Varhaiskasvatuslain (540/2018) 31 §:n mukaista kelpoisuutta; varhaiskasvatuslain 26 §:n ja 27 §:n määrittelemää kelppoisuutta varhaiskasvatuksen opettajan tai sosionomin tehtävään ja vähintään kasvatustieteen maisterin tutkintoa sekä riittävää johtamistaitoa. Hyvä ruotsin kielen taito katsotaan hakijalle eduksi.

Lasten turvallisuus on meille tärkeää kaikessa toiminnassamme ja työntekijöiden sitoutuminen suojelemaan lasten henkilökohtaista koskemattomuutta ja turvallisuutta on ehdoton edellytys valinnalle tehtävään, joten tarkistamme rikostaustaotteesi ennen virkamääräyksen tekemistä (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi 504/2002). Virkaan valitun tulee toimittaa lääkärintodistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valinnasta. Virkasuhteen alussa noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa.

Virka täytetään 1.4.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Kaarinan varhaiskasvatuksessa on innostava ja kehityshakuinen työote. Tarjoamme hyvän työyhteisön, ammatillisen tuen ja ammattitaitoa kehittävää koulutusta.

Palkkaus: Peruspalkka 3107,08-3159,52 € +lisät. Työntekijällä on mahdollisuus saada henkilökohtaista lisää.

Mikäli kiinnostuit, täytä sähköinen hakemus 28.2.2021 klo 20.00 mennessä. Toivomme ensisijaisesti sähköisiä hakemuksia. Kirjallisen hakemuksen ja CV:n voi tarvittaessa toimittaa osoitteeseen ja osoittaa: Kaarinan kaupunki, varhaiskasvatus / Anne Kuhmonen, Lautakunnankatu 1, PL 12, 20781 Kaarina. Kuoreen merkintä "päiväkodinjohtaja". Kirjallisia hakemuksia ei palauteta eikä mahdollisia muita liitteitä huomioida.

Lisätietoja

http://www.kaarina.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietojen antajat:
Varhaiskasvatuksen johtaja
Päivi Kemppainen
p. 050 373 2524
sähköposti: paivi.kemppainen@kaarina.fi
Jos tarvitset apua sähköisen hakemuksen jättämiseen, ota yhteys
rekrytointisuunnittelijaan:
Niina Alho
p. 050 314 6197

Kaarinan kaupunki, Sivistyspalvelut, Varhaiskasvatus
Osoite: 20780 Kaarina

Kaarina on yli 34 000 asukaan kaupunki Varsinais-Suomessa. Olemme tutkitusti Suomen halutuin asuinpaikka ja luovin kunta. Työllistämme noin 1800 eri alojen ammattilaista. Sopiva kokomme lisää yhteisöllisyyttä. Meille jokainen työntekijä on yhtä tärkeä. Panostamme työhyvinvointiin, jotta koko henkilöstömme voisi tehdä oman työnsä hyvin. Tarjoamme hyvät koulutusmahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen.

Kaarinan kaupunki - Rökfri arbetsplats