Skip to main content
test
Kampaaja-maskeeraaja kaupunginteatteriin - Jyväskylän kaupunki

Jyväskylän kaupunginteatteri on Keski-Suomen suurin ammattiteatteri, jossa nähdään ensi-iltoja vuodessa kuudesta kahdeksaan. Omien esitystemme lisäksi tarjoamme yleisöllemme mielenkiintoisia vierailu- ja yhteistyöesityksiä. Teatterissamme käy vuosittain noin 60 000 katsojaa ja esityksiä kertyy vuodessa reilut 300. Teemme aktiivisesti yhteistyötä alueellisesti, kansallisesti ja kansainvälisesti. Haluamme olla eturivissä kehittämässä modernia ja ajassa elävää kaupunginteatteria.

Nyt haemme

KAMPAAJA / MASKEERAAJAA

määräaikaiseen työsuhteeseen kaudelle syksy 2022 / kevät 2023.

Kampaaja-maskeeraajan työaika on vaihteleva ja työvuoroja on sekä arkisin että viikonloppuisin, päivä- ja ilta-aikaan. Työvuorojen pituus voi vaihdella. Työaika vaihtelee 0-35 tuntia/vko.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. kampaajan tai maskeeraajan koulutus). Katsomme eduksi kampaaja-maskeeraajan työkokemuksen sekä työhön liittyvän lisäkoulutuksen.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Teatterialan TES:n mukaisesti. Tehtävän hakuaika päättyy viimeistään 25.8. klo 12, mutta käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan työntekijän löydyttyä. Jätäthän siis hakemuksesi pikaisesti.

Työ teatterin kampaamossa alkaa sopimuksen mukaan ja on tuntipalkkaista. Tehtävässä on koeaika.

Tervetuloa osaksi kaupunginteatterin huippua työryhmää!

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi
http://www.jyvaskyla.fi/kaupunginteatteri

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

tuukka.toijanniemi@jyvaskyla.fi

Lisätietoja

Jyväskylän kaupunki, kaupunginteatteri

Jyväskylän kaupungissa on avoin ja keskusteleva työkulttuuri. Meitä on noin 7000 työntekijää. Peruspilareitamme ovat yhteistyökyky ja rohkeus sekä sivistys ja suvaitsevaisuus. Haluamme olla jatkuvassa liikkeessä, jalat vahvasti maassa ja katse rohkeasti maailmalla. Jyväskylä on älyn ja sydämen sivistyksen keskus. Toimimme tavoitteellisesti ja tartumme asioihin - hyväntuulisesti ja innostavasti.


Osoite: 40100 Jyväskylä
Jyväskylän kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb