Kampusmanageri

Kehitämme jatkuvasti ammattikorkeakoulumme kampuksia ja niihin liittyviä palveluita, ja haemmekin matkaamme mukaan Kampusmanageria toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.2.2020 alkaen.

Etsimme energistä ja määrätietoista kehittäjää, jolla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä vahva ote omaan työhön ja sen johtamiseen. Työ edellyttää korkeakoulututkintoa sekä kokemusta tilojen muutoshankkeista. Kampusmanagerina toimit osana kiinteistöpalveluiden tiimiä ja olet mukana koordinoimassa HAMKin tiloihin liittyviä hankkeita. Olet näkyvä osa korkeakoulun arkea kehittäessäsi kampusten palveluja. Eduksi katsotaan työkokemus oppilaitosmaailmasta sekä hyvät viestintätaidot. Työskentelet kaikilla HAMKin kampuksilla, joten työ edellyttää ajokorttia. Jatkuvasti kansainvälistyvässä korkeakouluympäristössä edellytämme sinulta myös hyvää englannin kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle muun muassa monipuolisia työtehtäviä muuttuvassa ja kehittyvässä korkeakouluympäristössä sekä mahdollisuuden kehittyä ja laajentaa osaamistasi omalla alallasi. Meillä työskennellessäsi saat käyttöösi esimerkiksi HAMKin monipuoliset liikuntapalvelut ja lakisääteistä laajemmat työterveyshuollon palvelut.

Lisätietoja tehtävästä antaa kiinteistöjohtaja Tuomas Salonen, puh. 040 722 9172, tuomas.salonen@hamk.fi, seuraavina päivinä:

to 14.11. klo 9-17
ke 27.11. klo 9-17
to 28.11. klo 9-17

Hakemukset sähköisesti Kuntarekry.fi:n kautta viimeistään 8.12.2019.

Hakemukseen tulee liittää yksi pdf-tiedosto, joka sisältää:
1) Todistuksen korkeakoulututkinnosta
2) Aikaisemmat työtodistukset

Liitteenä käsitellään vain tutkinto- ja työtodistukset, ei CV:tä tai muita todistuksia. Lisäksi tutkinto- ja työkokemustiedot tulee kirjata myös hakulomakkeelle. Mahdolliset puuttuvat todistukset voi toimittaa haastattelun yhteydessä.

Alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/hameen-ammattikorkeakoulu-oy/

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa kiinteistöjohtaja Tuomas Salonen, tuomas.salonen@hamk.fi, puh. 040 722 9172 seuraavina päivinä:
to 14.11. klo 9-17
ke 27.11. klo 9-17
to 28.11. klo 9-17
Hakemukset sähköisesti Kuntarekry.fi:n kautta viimeistään 8.12.2019.
Alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Kiinteistöpalvelut
Osoite: Visamäentie 35, 13100 Hämeenlinna

Hämeen ammattikorkeakoulu Oy (HAMK) on 7000 opiskelijan ja 600 asiantuntijan osaajaorganisaatio, jolla on keskeinen asema toiminta-alueensa osaamisen kehittämisessä. Tavoitteenamme on rakentaa arvostettu kansainvälinen korkeakoulu, joka on toiminta-alueensa johtava innovaatioiden ja yrittäjyyden edistäjä, väestön osaamistason kohottaja ja joustava työelämän yhteistyökumppani.