Kangaslampi, Lähihoitajan sijaisuudet - Varkauden kaupunki

Varkauden kaupunki järjestää sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut Varkauden kaupungin ja Joroisten kunnan alueelle. Etsimme työyksikköihimme innovatiivisia, joustavia ja hyvät sosiaaliset taidot omaavia hoitoalan ammattilaisia asiakaslähtöiseen hoiva- ja hoitotyöhön.

Varkauden kaupungin sosiaali- ja terveyskeskuksessa kotiin annettavien palveluiden ja sairaalahoidon palvelualueella, Kangaslammin palvelukeskuksessa ja kotihoidossa on haettavana 23.8.2021 alkaen

LÄHIHOITAJAN vuosiloman sijaisuuksia ajalle 23.8.2021-31.12.2021.
Tehtävien jatkuminen on mahdollista myös keväällä 2022.

Koulutus tehtävään on sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai aikaisempi ammatillinen kouluasteen tutkinto. Huomioimme myös alan opiskelijat sijaisuuksia täytettäessä. Tehtävissä edellytetään tartuntatautilain (48 §) mukaista rokotussuojaa.

Arvostamme vastuullista asennetta, hyvää muutoksensietokykyä sekä valmiutta kehittää omaa ammattitaitoa ja työyksikön toimintaa. Hoitotyössä painotamme toimintakykyä edistävää työotetta. Oman auton käyttömahdollisuus on välttämätön. Eduksi katsomme aiemman työskentelyn ikäihmisten parissa sekä alan lisä- ja täydennyskoulutuksen.

Sijaisuudet täytetään heti, kun työntekijöitä tehtäviin löytyy.
Tehtäväkohtainen palkka on KVTES:n ja työnvaativuuden mukainen.

Hae sijaisuuksia, soita meille ja hakemuksen voit tehdä sähköisellä hakulomakkeella (www.kuntarekry.fi). Mahdolliset kirjalliset hakemukset liitteineen tulee osoittaa Kangaslammin palveluasumisen ja kotihoidon esimiehelle Kirsi Rintalalle, Kangaslammin palvelukeskus, Sopulantie 8, 79480 Kangaslampi.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kirsi Rintala, kirsi.rintala@varkaus.fi, p. 040 580 5202
Vuosilomani aikana lisätietoja antaa:
Hanna-Leena Sutinen, hanna-leena.sutinen@varkaus.fi, p. 044 444 2646.

Lisätietoja

Varkauden kaupunki, Sosiaali- ja terveyskeskus, Kotiin annettavat palvelut ja sairaalahoito, Kangaslammin kotihoito-yksikkö

Warkaus on vahvaa teollisuusperintöä ja kansainvälistä energiateknologiaa vain tunnin matkan päässä Kuopiosta ja Mikkelistä, Saimaan rannalla. Järvien halkomassa kaupungissamme kaikki on lähellä, niin palvelut kuin työpaikatkin. Meiltä löytyy rohkeutta ottaa henkilöstö ja asukkaat mukaan päättämään itseensä vaikuttavista asioista. Meillä on loistavia omia ideoita ja loput varastamme. Kehitämme arjessa. Ryöstä aikaa itsellesi ja perheellesi ja #teeWarkaus!


Osoite: Sopulantie 8, 79480 Kangaslampi
Varkauden kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb